αστρολογος προβλεψεις 1/07 Παρασκευή

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Καλό μήνα σε όλους.
Και όπως άλλαξε ο μήνας, έτσι να αλλάξει προς το θετικότερο και η ροή της ενέργειας.

Παρασκευή σήμερα, μια ανάσα πριν από το Σαββατοκύριακο της ξεκούρασης, οι άντρες θα έχουν την τάση να είναι εξαιρετικά γενναιόδωροι με τα παιδιά τους. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια πρόσθετα έξοδα, αναφορικά με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Το πιο πιθανό μάλιστα, είναι να ενέχουν ένα κέρδος ή κάποια επερχόμενη επιτυχία.

 

Οι γυναίκες από την άλλη πλευρά, ίσως να πρέπει να χειριστούν ένα πρόβλημα μέσα στο σπίτι. Θα νιώσετε μεγάλη ένταση εξαιτίας της βλάβης που θα προκύψει σε κάτι σημαντικό για εσάς, που μπορεί να είναι μια συσκευή ή μια εγκατάσταση.
Η σημερινή μέρα δεν θα είναι ευοίωνη για τα επαγγελματικά θέματα, και πιο συγκεκριμένα για πιθανές αλλαγές που θα αφορούν τη δουλειά ή την επιχείρησή σας.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες διαμάχες και συγκρούσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, οι οποίες θα προέλθουν από την επιρροή ατόμων ή γεγονότων έξω από το σπίτι σας.
Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν είναι σίγουρο ότι θα τηρήσετε.
Σήμερα ενδέχεται να λάβετε ανέλπιστα κάποια χρήματα ή κάποιες ειδήσεις.

Οι γεννημένοι υπό το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας γιατί ενδέχεται να χάσετε ευκαιρίες ή προσφορές που θα σας προκύψουν. Το πιο πιθανό είναι να μην είστε ακόμη έτοιμοι για αυτές, είτε να είστε υπερβολικά τεμπέληδες και αργόσχολοι. Επειδή αυτό δεν θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που πρέπει να χειριστείτε αυτή την εποχή, να ξέρετε ότι η εξέλιξη εξαρτάται από τη δική σας προσοχή και απόφαση και μόνο…

zwdia - love

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα αρχίστε να ετοιμάζεστε για ταξίδι. Μπορεί να είναι κάτι που έχετε ήδη προγραμματίσει με αφορμή το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν αποκλείεται και να προκύψει για άλλο λόγο.
Η μέρα αυτή θα διέπεται από ιδιαίτερο δυναμισμό για εσάς, όσο αφορά επαφές και δεσμεύσεις που θα ενέχουν ταξίδια ή άτομα που διαμένουν μακριά σας.

tarw-zwdia

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε ανησυχία για ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Θα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος ή συγκεκριμένα γεγονότα για αυτό, είτε θα μάθετε κάποιες σημαντικές ειδήσεις που θα αφορούν αυτό το άτομο.
Η μέρα σας θα έχει κάποια ενδιαφέροντα τηλεφωνήματα ή συναντήσεις.