αστρολογος προβλεψεις 1/09 Πέμπτη

imerisies-provlepseis-triti-13-5

αστρολογος προβλεψεις 1/09 Πέμπτη

Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου σήμερα, καλό μήνα σε όλους και καλό φθινόπωρο.

Η ανάγκη σας την πρώτη μέρα του νέου μήνα, θα είναι κάνετε συζητήσεις όπου θα μιλήσετε ευθέως για πολύ ευαίσθητα θέματα. Εσείς θα είστε απόλυτα ειλικρινείς, και το ίδιο θα αναμένετε και από τους άλλους.

 

Καλό θα είναι σήμερα να μην δώσετε καμία υπόσχεση που να αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας, γιατί δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα μπορέσετε να την τηρήσετε.
Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα πρόβλημα ή ένα μικρό επεισόδιο στη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης. Όλα όμως θα τελειώσουν γρήγορα και με ασφάλεια.

zodia-taro-45

Ωστόσο σήμερα θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση, εξαιτίας κάποιων σημαντικών πληροφοριών που θα λάβετε από κάποιο μακρινό μέρος.
Επίσης σήμερα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες εντάσεις, στη σχέση σας με ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα σήμερα έρχεται με υποσχέσεις για χρήματα, οικονομική επιτυχία, αλλά και το ξεκαθάρισμα πληρωμών και υποχρεώσεων.
Ενδέχεται να δεχθείτε μια πρόταση, που θα αποτελέσει πηγή για επιπλέον εισόδημα.
Θα κάνετε αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες σήμερα, από τις οποίες θα πάρετε ενδιαφέρουσες ή σημαντικές πληροφορίες για εσάς.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα λάβουν κάποιες ειδήσεις ή θα προκύψει κάτι που θα αφορά ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.
Θα αναγκαστείτε να ακυρώσετε κάποια από τα σχέδια που είχατε προγραμματίσει για σήμερα, εξαιτίας έλλειψης χρόνου ή πηγών.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα σας απασχολήσουν σκέψεις για κάποια προβλήματα ή ανέλπιστες τροπές που θα προκύψουν στη ζωή φιλικών ή συγγενικών σας ατόμων. Η διάθεσή σας θα είναι να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο ή να διαθέσετε χρόνο για να μιλήσετε μαζί τους.
Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει σημαντικό μεταίχμιο – μέσω ενός τηλεφωνήματος, μιας συνάντησης ή ενός γεγονότος – που θα σχετίζεται με μια γυναίκα άνω των 35 ετών.

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχουν την τάση να επιστρέφουν στο παρελθόν τους. Αφορμή για αυτό θα αποτελέσουν κάποιες ειδήσεις ή γεγονότα που θα αφορούν την υγεία ενός άντρα, είτε η απρόσμενη και δυσάρεστη συνάντηση ή τηλεφωνική συνομιλία με έναν άντρα.
Η σημερινή μέρα πάντως σας επιφυλάσσει εκπλήξεις, μέσω ενός γεγονότος, μιας συνάντησης ή κάποιων ειδήσεων.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67