αστρολογος προβλεψεις 11/07 Δευτέρα

imerisies-21314

Δευτέρα 11 Ιουλίου σήμερα, με αισιοδοξία υποδεχόμαστε την έναρξη μιας ακόμη νέας καλοκαιρινής εβδομάδας.
Σήμερα σας περιμένει μια έκπληξη στον εργασιακό σας χώρο, που θα αφορά κάποιες απρόσμενες ειδήσεις, μια προσφορά ή ένα γεγονός.
Ίσως χρειαστεί να κάνετε εκτάκτως μια επίσκεψη σε κάποια κρατική υπηρεσία ή εφορία ή τράπεζα.

Μια απογοήτευση ή μια θλίψη ενδέχεται να νιώσετε σήμερα, που θα αφορά ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Ίσως να οφείλεται στη διαφορά ανάμεσα στην πραγματικότητα και τις προσδοκίες που έχετε εσείς σε σχέση με αυτό το άτομο.
Κάποια προβλήματα υγείας που έχουν ανακύψει στο οικογενειακό σας περιβάλλον εδώ και λίγο καιρό, ίσως σήμερα να χρειαστούν πρόσθετη φροντίδα και συμβολή.

 

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα σήμερα ενδείκνυται για συγκεντρώσεις, συναντήσεις ή συζητήσεις με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Θα είναι επίσης ιδιαίτερα ευοίωνη για ρομαντικές συναντήσεις αλλά και για να προχωρήσετε περαιτέρω μια ερωτική σας σχέση.
Σήμερα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα μια είδηση ή μια επιτυχία για ένα αγαπημένο σας άτομο.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Καρκίνου, σήμερα θα έχετε την εύνοια της τύχης σε μεγάλη δόση! Θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε από μια πιεστική κατάσταση, από εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις ή από κάποια προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο.
Θα σας διέπει αντίληψη, διαίσθηση και διαύγεια σκέψης για να απαντήσετε σε καίρια ερωτήματα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για το μέλλον σας.
Η τύχη και οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα, θα πρέπει να αξιοποιηθούν συνετά προς όφελός σας, αλλά σε καμία περίπτωση για να ζημιώσουν κάποιο άλλο άτομο.

 

zwdia shmera

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να αναμένετε μια δοκιμασία που θα θέσει υπό εξέταση τις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού ή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Ιδιαίτερα ευαίσθητες, περίπλοκες και προβληματικές θα είναι οι σχέσεις σας με γυναίκες. Η αιτία των προστριβών σας με αυτές ίσως να αφορά απιστία, μετάθεση ευθυνών, έλλειψη ανοχής και αστοχία στη διπλωματική διαχείριση καταστάσεων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα πάρετε χαρά από ένα γεγονός ή ειδήσεις που θα αφορούν ένα παιδί σας, τον αδελφό ή την αδελφή σας ή κάποιο άλλο νεαρό μέλος του συγγενικού σας περιβάλλοντος.
Αν βρίσκεστε σε κάποια δικαστική ή νομική διαμάχη που αφορά ένα παιδί, σήμερα θα έχετε αίσια εξέλιξη και ευχάριστα νέα.
Η μέρα σας σήμερα θα είναι αισιόδοξη και αποδοτική και στον εργασιακό σας χώρο, όπως και σε δεσμεύσεις σας που αφορούν παιδιά και νεαρά άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11