αστρολογος προβλεψεις 11/07 Τρίτη

erwtikes-27314-ζωδια

αστρολογος προβλεψεις 11/07 Τρίτη

Την Τρίτη, παρόλο που θα είστε πολύ απασχολημένοι στο σπίτι, στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας, θα είστε σε θέση να απολαύσετε επιτυχημένες και ωφέλιμες δράσεις και καταστάσεις.

Σήμερα τα πάντα θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από εσάς και τις ενέργειές σας. Αν προσπαθήσετε και επιδείξετε ευφυΐα, θα έχετε μια επιτυχημένη και παραγωγική μέρα. Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σας σήμερα θα πρέπει να βασίζονται στα κοινά σας ενδιαφέροντα, στους στόχους ή τις υποχρεώσεις σας.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα δώσετε περισσότερη σημασία στο να δουλέψετε ή να έρθετε σε επαφή με παιδιά ή νεαρά άτομα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να «φορτίσετε τις μπαταρίες σας» και να επανακτήσετε τη χαμένη σας αισιοδοξία ή ελπίδα. Θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες, βοήθεια ή άλλα οφέλη από την οικογένειά σας. Σήμερα μπορείτε να χαρείτε με νέα ή πληροφορίες οικονομικής φύσεως. Είναι πιθανό να αποκτήσετε χρήματα στο σπίτι σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα είναι μια τυχερή μέρα αλλά δεν θα μπορέσουν να την εκμεταλλευτούν κατάλληλα όλοι. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα, θα απαιτήσουν μια σημαντική απόφαση ή κάποιο σημαντικό βήμα για μια μεγάλη αλλαγή που δεν θα είναι εύκολη για εσάς. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για νομικές και δικαστικές υποθέσεις. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας παίζοντας ένα μικρό ποσό στη λοταρία ή σε άλλο τυχερό παιχνίδι. Να περιμένετε σημαντικά ή ενδιαφέροντα νέα από μια γυναίκα συγγενή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μέρος σε κάποια γιορτή ή κάποιο σημαντικό γεγονός. Είναι πιθανό να λάβετε νέα, σχετικά με μια μελλοντική εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση ή συζήτηση, με ένα άτομο που είναι μικρότερο από εσάς ή ζει μακριά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα τα κυριότερα θέματα, υποχρεώσεις ή δυσάρεστες συζητήσεις, θα λάβουν χώρα στο σπίτι σας ή θα συνδέονται με την οικογένειά σας. Θα χαρείτε με τη στάση, τη συμπεριφορά ή τα νέα που θα έρθουν από τις φιλικές σας σχέσεις και γνωριμίες. Πιθανόν να έχετε επισκέπτες στο σπίτι σας ή να παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση κάπου αλλού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75