αστρολογος προβλεψεις 11/08 Πέμπτη

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

αστρολογος προβλεψεις

Κάπως ιδιόρρυθμη θα είναι η μέρα σήμερα, Πέμπτη 11 Αυγούστου.
Ίσως να νιώσετε θλίψη εξαιτίας ενός αγοριού ή νεαρού άντρα, που από ανοησία ή απειρία θα χάσει μια απίστευτη ευκαιρία ζωής. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό το άτομο ζει μακριά από εσάς, και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια συζήτηση ή να βιώσετε κάποια γεγονότα για το εν λόγω γεγονός.

Η μέρα ωστόσο σήμερα αναμένεται να είναι εξαιρετική όσο αφορά τα έσοδα, από εργασιακούς ή επιχειρηματικούς πόρους.
Είναι πιθανό να λάβετε κάποια χρήματα ή να κάνετε μια οικονομική συμφωνία με ένα άτομο που γνωρίζετε από αρκετά παλιά.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα δεν αποκλείεται να απογοητευτούν ή να μην έχουν ρεαλιστική εικόνα, στις προσδοκίες που τρέφουν για κάποια χρήματα.
Είναι πιθανό να μάθουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ενδέχεται να παραστεί ανάγκη να προσφέρετε τη συναισθηματική σας στήριξη ή να φροντίσετε ένα θέμα υγείας, που θα ενέχει ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.
Σήμερα επίσης θα δυσκολευτείτε κάπως στις σχέσεις σας με γυναίκες, που ανήκουν στον συγγενικό ή τον φιλικό σας κύκλο, είτε είναι πελάτες σας.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ενδέχεται να έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε σήμερα. Να είστε όμως ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με προστριβές που θα προκύπτουν από το πουθενά.

αστρολογος προβλεψεις

zwdia

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα προβείτε σε κάποιες αγορές. Κατά πάσα πιθανότητα θα αφορούν το υπάρχον σπίτι σας, ένα νέο διαμέρισμα στο οποίο μετακομίζετε, την ανακαίνιση των επίπλων σας ή την αλλαγή μέρους του επαγγελματικού εξοπλισμού σας.
Παράλληλα σήμερα ενδέχεται να πάρετε ένα δώρο, είτε να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από ένα άτομο που δεν μένει υπό την ίδια στέγη με εσάς ή στην ίδια πόλη.

αστρολογος προβλεψεις

zwdia-fotia