αστρολογος προβλεψεις 12/06 Κυριακή

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

 

Η σημερινή Κυριακή θα αρχίσει λίγο δύστροπα, καθώς θα σας προβληματίσουν δυσάρεστα νέα που θα θελήσουν να μοιραστούν μαζί σας κάποια φιλικά σας άτομα.
Θα αναπτύξετε μια σημαντική επικοινωνιακή οδό με ένα άτομο που θα είναι γεννημένο στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

 

Σήμερα θα διαθέσετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας για να ολοκληρώσετε μια δέσμευσή σας ή κάτι που αφορά μια σχέση σας. Αυτό θα συμβεί για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, και στη συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσετε με νέους στόχους ζωής.
Ενδέχεται να προκύψει κάποια αδιαθεσία στις γυναίκες, ενώ οι άντρες έως 35 ετών θα κληθούν να πάρουν μια δύσκολη απόφαση.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Τοξότη και του Λέοντα, σήμερα ενδέχεται να αποσυρθείτε από τη συμμετοχή σε ένα δώρο, να ακυρώσετε την αγορά ενός δώρου ή να πάρετε κάποια άλλη απόφαση για κάτι ανάλογο.
Οι άντρες θα προβληματιστούν με προβλήματα που θα έχουν έδρα το σπίτι, και τα οποία δεν θα μπορέσουν να επιλυθούν χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού.
Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα η μέρα θα σας φέρει επιτυχίες στον επαγγελματικό σας χώρο ή τον εργασιακό τομέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera
Σχέδια που είχαν αναβληθεί ή ιδέες που είχαν απορριφθεί, τώρα μπορεί να τους δοθεί μια νέα ευκαιρία για προώθηση.
Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, των Ζυγών και του Υδροχόου, σήμερα ενδέχεται να προκύψει μια σύγκρουση συμφερόντων που θα αφορά ένα ταξίδι.
Κάποιες επαφές με άτομα που διαμένουν μακριά σας, ενδέχεται να σας προκαλέσουν ενόχληση, δυσαρέσκεια ή ακόμη και θυμό.

zwdia - love

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι έχουν γεννηθεί υπό το ζώδιο του Καρκίνου, Σκορπιού και Ιχθύων, αν σας ανακύψουν κάποια προβλήματα σήμερα, θα είναι περισσότερο συναισθηματικής φύσεως.
Ίσως να παρουσιαστούν κάποιες ερωτικές δυσκολίες, με το έτερό σας ήμισυ που θα ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, των Ζυγών ή του Υδροχόου.