αστρολογος προβλεψεις 12/07 Τρίτη

 

Τρίτη 12 Ιουλίου σήμερα, και είναι μια μέρα που διαφαίνεται ότι θα είναι αξιομνημόνευτη για καιρό. Θα την στιγματίσουν πολλά και διαφορετικά γεγονότα, ευκαιρίες και εμπειρίες, που θα σχετίζονται με τα χρήματα, με οικονομικά έγγραφα, με προτάσεις και συμφωνίες.
Η μέρα επιφυλάσσει και μία έκπληξη, που θα έρθει από έναν άντρα. Θα είναι κάτι διαφορετικό για τον καθένα, βασικά όμως θα σχετίζεται ή θα εξαρτάται από χρήματα.

 

Σήμερα ένα άτομο που σχετίζεται με εσάς, θα λάβει κάποια είδηση ή ένα τηλεφώνημα που θα του προκαλέσει απογοήτευση ή στενοχώρια.
Δεν αποκλείεται να βιώσετε έναν χωρισμό από κάποια φιλικά άτομα ή να μάθετε νέα για φίλους που βρίσκονται μακριά.
Σήμερα θα χρειαστεί τη φροντίδα σας ένα παιδί, για την υγεία του, τη μόρφωσή του ή την προσωπική του ζωή.
Οι νέες γυναίκες θα πάρουν χαρά σήμερα από κάτι που θα τους χαρίσουν ή θα αγοράσουν, είτε θα δώσουν χαρά σε ένα άτομο προσφέροντάς του ένα δώρο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα καταφέρουν να διεκπεραιώσουν τα σχέδια και τις προσδοκίες που έχουν θέσει για τη μέρα.
Ειδικότερα για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, θα είναι καλό να αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει και να μην πιέσετε καμία κατάσταση. Σήμερα θα είναι καλύτερα να ξεκουραστείτε.
Οι Τοξότες επίσης, ας περάσουν τη σημερινή μέρα στο σπίτι και να εργαστούν από εκεί ή να διευθετήσουν εκκρεμότητες μέσα στον χώρο του σπιτιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα είναι σημαντικό να διατηρήσουν σήμερα μια αρμονία στις σχέσεις τους με άντρες άνω των 35 ετών.
Οι Παρθένοι ειδικότερα, έχουν μια ιδιαίτερα μέρα μπροστά τους με σκληρές συνειδητοποιήσεις για κάποιους στόχους που έχουν θέσει. Ίσως τα νέα να είναι δυσάρεστα.
Οι Αιγόκεροι όμως να αναμένουν σήμερα πολλές εκπλήξεις.

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα σας αναμένει μια δέσμευση που αφορά έναν γιο σας, εγγονό σας ή άλλο αγόρι ή νεαρό.
Οι Ζυγοί μπορούν να αξιοποιήσουν τη σημερινή μέρα για ψώνια ή για διευθετήσουν θέματα που αφορούν το σπίτι και τα ακίνητά τους.
Οι Υδροχόοι σήμερα πρέπει να πάρουν μια μεγάλη απόφαση. Η μέρα ωστόσο θα είναι ευνοϊκή για δικαστικές και νομικές υποθέσεις σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους. Θα είναι καλό να αποφύγετε τις εντάσεις και τις απότομες κινήσεις.
Είναι πιθανό να παραστείτε σε ένα γεγονός που θα αφορά ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.
Η συμβουλή για σήμερα, είναι να αφήσετε τα πάντα να εξελιχθούν από μόνα τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66