αστρολογος προβλεψεις 12/08 Παρασκευή

astrologia-allagi-simainei-proodos

 αστρολογος προβλεψεις

 

Έφτασε ήδη η τελευταία εργάσιμη μέρα και αυτής της εβδομάδας, σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου. Το ευχάριστο είναι ότι το Σαββατοκύριακο που έπεται θα είναι με… επέκταση, με αφορμή την αργία της Δευτέρας.
Κάποια προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν σήμερα, τα οποία θα αφορούν χρήματα ή απρόσμενα έξοδα που όμως δεν θα σας εκπλήξουν. Θα είναι καλό να μην διατηρείτε υψηλές προσδοκίες, αν αναμένατε να πάρετε κάποια χρήματα από μια γυναίκα ή να κάνετε μαζί της έναν διακανονισμό για ένα οικονομικό πρόβλημα.

 

Σήμερα να αναμένετε μια ευχάριστη αφορμή για κάποια γιορτή ή συνάθροιση, που θα αφορά ένα άτομο του στενού οικογενειακού ή του φιλικού σας κύκλου.
Αν μένετε μακριά, θα πρέπει να βρείτε χρόνο να κάνετε ένα τηλεφώνημα ή μια προσωπική επαφή, που θα αφορά αυτή την αφορμή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα ενδέχεται να εκπλαγείτε από κάποιες πράξεις ή επιθέσεις που θα δεχθείτε από φιλικά σας άτομα.
Το πιο πιθανό είναι να σας κατηγορήσουν άδικα, για κάτι που δεν κάνατε ή για κάτι που δεν είπατε εσείς.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή θα είναι μια ανομοιόμορφη ημέρα.
Μπορεί να καταφέρετε κάποια σημαντική ή εύκολη επιτυχία, ωστόσο θα γίνετε ταυτόχρονα στόχος κάποιων για παραπλάνηση, εξαπάτηση ή εκμετάλλευση.

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε ιδιαίτερο όγκο δουλειάς. Θα ανακύψουν κάποιες νέες συνθήκες, σχέδια και δεσμεύσεις, που θα αφορούν το σπίτι ή την εργασία σας.
Σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχει η πιθανότητα να φτάσουν ως εσάς κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, που θα αφορούν μια νέα δυνατότητα στον εργασιακό σας τομέα. Ίσως να αφορούν και μια νέα επαγγελματική απασχόληση.

αστρολογος προβλεψεις

zwdia

 

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, καλύτερα να μην κάνουν μεγάλα σχέδια για σήμερα. Φροντίστε να επιδείξετε ιδιαίτερα προσοχή στις κινήσεις και τις συνδιαλλαγές σας, με άτομα που έχουν δύστροπη ιδιοσυγκρασία ή χαρακτήρα.
Δεν αποκλείεται επίσης σήμερα να μάθετε κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις για ένα άτομο του κοινωνικού σας κύκλου.

αστρολογος προβλεψεις