αστρολογος προβλεψεις 12/12 Δευτέρα

evdomadiaies-2430314

αστρολογος προβλεψεις 12/12 Δευτέρα

Η νέα εβδομάδα άνοιξε τις πύλες σας. Αυτή η Δευτέρα ενδείκνυται για να την αφιερώσετε στα ψώνια σας, είτε για να διευθετήσετε μικρά θέματα ή υποχρεώσεις σας αναφορικά με τα ακίνητά σας. Θα έχετε πολύ τύχη στον εντοπισμό ευκαιριών για τις αγορές σας.

Κάποιες εκπλήξεις αναμένονται στη ζωή των αγοριών και των νεαρών ανδρών, που θα τους δώσουν ελπίδα για ένα συγκεκριμένο γεγονός ή μια σχέση.
Οι άντρες άνω των 35 ετών θα έχουν κάποιες συγκεκριμένες προσδοκίες, όσο αφορά γεγονότα στη ζωή ατόμων του οικογενειακού ή του συγγενικού τους περιβάλλοντος.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχουν πετυχημένη πορεία στην εργασία ή την επιχείρησή τους. Θα κερδίσετε την αναγνώριση, ανταμοιβή ή μια νέα συμφωνία, εξαιτίας του αποδεδειγμένου επαγγελματισμού σας.
Για πολλούς, η σημερινή μέρα θα έχει ιδιαίτερη σημασία.
Κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις είναι πιθανές στον τομέα της αγάπης.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων έχουν αναλάβει μια υποχρέωση για σήμερα, που αφορά τις οικιακές συσκευές τους ή κάποιες σε άλλο ακίνητό τους.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχετε σήμερα κάποια συζήτηση ή υποχρέωση που αφορά ένα παιδί ή ένα εγγόνι σας. Θα έχετε μια πετυχημένη μέρα αν εργαστείτε με παιδιά ή αν διεκπεραιώσετε υποσχέσεις που τα αφορούν.
Έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για μια συνάντηση ή συζητήσεις με φίλους.
Θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα και επιτυχής έκβαση, στις επαφές και τα σχέδιά σας για σήμερα.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα σας εκνευρίσουν γεγονότα ή ειδήσεις που αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις και άτομα από άλλη πόλη ή χώρα.
Να αναμένετε να λάβετε ένα μικρό χρηματικό ποσό. Θα υπάρξουν σήμερα οικονομικές συνδιαλλαγές μεταξύ ανδρών και γυναικών διαφορετικής γενιάς (μητέρας με γιο, πατέρα με κόρη ή κάτι αντίστοιχο).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα ίσως εκπλαγούν από δυσάρεστες ή δυσχερείς ειδήσεις που θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα – το πιο πιθανό είναι να ανήκει στον συγγενικό σας κύκλο. Κάποιες ειδήσεις από μακριά είναι επίσης πιθανές.
Τα άστρα σας συμβουλεύουν να αποφύγετε για σήμερα τα πλήθη και τις συγκεντρώσεις.
Θα υπάρξει αναβολή μιας συνάντησης ή επίσκεψης, που θα είναι προς όφελός σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις