αστρολογος προβλεψεις 13/05 Σάββατο

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

αστρολογος προβλεψεις 13/05 Σάββατο

Το Σάββατο κάποιοι άνθρωποι θα δοκιμάσουν την υπομονή σας και μπορεί να προκαλέσουν μια δυσάρεστη και ανεπιθύμητη σύγκρουση. Απαιτείται προσοχή στις σχέσεις σας με άτομα γεννημένα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Αν αγνοήσετε τέτοιου είδους προκλήσεις ή εχθρικά άτομα, τότε μάλλον θα έχετε μια πολύ επιτυχημένη μέρα ή ακόμη και Σαββατοκύριακο. Δεν θα χάσετε ευκαιρίες, είτε πρόκειται για τύχη ή βοήθεια από σημαντικά άτομα.

Σήμερα θα λάβετε υποστήριξη από άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού. Θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για οικονομικές συμφωνίες με άτομα από διαφορετικές πόλεις ή χώρες. Θα έχετε προσδοκίες για κάποιο γεγονός ή μια συζήτηση σχετική με κάποιο παιδί.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα μπορεί να έχετε υποχρεώσεις που θα αφορούν την υγεία μιας γυναίκας ή την επίλυση κάποιου σημαντικού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια, δεν θα πρέπει να αμελήσουν τα προβλήματα υγείας τους. Οι άντρες μπορεί να έχουν ενδιαφέρουσες συναισθηματικές και ερωτικές εμπειρίες.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από νέα ή από γεγονότα, που θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Το Σάββατο μπορεί να μην είναι ευνοϊκή μέρα ή να δημιουργηθούν οικονομικά προβλήματα, γι’ αυτό να φανείτε συνετοί και προσεκτικοί. Σήμερα οι νεαρές γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια μπορεί να βιώσουν διάφορες εκπλήξεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα έχετε επαφές με φίλους που ζουν ή εργάζονται μακριά. Είναι πιθανό να συναντήσετε ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Παρά ταύτα, το Σάββατο μπορεί να είναι μια μέρα κατά την οποία θα τεστάρετε τη φιλία σας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι, θα σας δείξουν τι σας λείπει τον τελευταίο καιρό και τι δεν θα πρέπει να αγνοήσετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα πρόκειται να κάνετε σχέδια και να σκεφτείτε τις μελλοντικές σας δράσεις σχετικά με έξοδα, πληρωμές διαφόρων λογαριασμών, υποχρεώσεων και τα λοιπά. Μπορεί να λάβετε ή να κερδίσετε ένα μικρό ποσό χρημάτων. Πιθανόν να βιώσετε μια ευχάριστη στιγμή που θα έχει να κάνει με την προσοχή που θα σας δείξει κάποιος, με μια τηλεφωνική συνομιλία, ένα δώρο ή κάποιο απόκτημα που οι ίδιοι θα πάρετε για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia