αστρολογος προβλεψεις 13/07 Τετάρτη

 

Τετάρτη 13 Ιουλίου σήμερα, και το ημερολόγιο γράφει ότι γιορτάζει ο Ηλιόφωτος! Σκεφτείτε το λίγο, ίσως είναι μια καλή αφορμή για να φροντίσετε να γιορτάζετε όλοι!
Η μέρα σήμερα αφορά πολύ τους φίλους και τις μετακινήσεις.
Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν κάποιους φίλους σας που ταξιδεύουν ή που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση από εσάς. Η μέρα μάλιστα ενδείκνυται, αν αποφασίσετε να κάνετε κι εσείς ένα ταξιδάκι με φίλους.

 

Όσο αφορά τα προσωπικά σας σχέδια, σήμερα να αναμένετε ευχάριστα νέα επί αυτών, ενώ θα φτάσουν σε εσάς και κάποιες προτάσεις ή πληροφορίες.
Θα δεχθείτε μια επίσκεψη ή θα παραστείτε σε μια συνάντηση που θα αφορά κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Αυτές μπορεί να σχετίζονται με πληρωμές ή με είσπραξη χρημάτων.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είστε γεννημένο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα ήταν καλό να αφιερώσετε τη σημερινή μέρα στην ξεκούρασή σας. Ειδικά όσο αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα, η μέρα δεν θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική.
Για τους Λέοντες προβλέπεται να τους δοθεί σήμερα αφορμή για μεγάλη χαρά ή ενθουσιασμό.
Και οι Τοξότες όμως μπορούν να αναμένουν σήμερα κάποιες εκπλήξεις.

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, αυτή θα είναι μια αξιομνημόνευτη μέρα εξαιτίας ενός συμβιβασμού, κάποιων συναντήσεων ή συζητήσεων που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.
Οι Παρθένοι ειδικότερα, θα λάβετε κάποιες ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες πληροφορίες ή κάποιες προτάσεις που θα έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα για εσάς.
Για τους Αιγόκερους η μέρα αναμένεται να έχει και μια οικονομική χροιά υπό μία έννοια.

zwdia shmera

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση ή θα προκύψει ένα θέμα, που θα ενέχει έναν άντρα άνω των 35 ετών.
Ειδικά για τους Ζυγούς, αυτή θα είναι μια σημαντική και αποδοτική μέρα.
Οι Υδροχόοι ξέρουν ότι σήμερα πρέπει να χειριστούν κάποιες υποχρεώσεις τους ή στόχους, που αφορούν το σπίτι τους και το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Για τους γεννημένους στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα θα κυλήσει ήρεμα και ιδιαίτερα αποδοτικά.
Ειδικότερα, οι Σκορπιοί θα χρειαστεί να παραστούν σε κάποια συνάντηση ή συνάθροιση, που θα γίνει στο σπίτι τους ή θα μεταβούν εκείνοι σε κάποιο σπίτι.
Οι Ιχθύες θα είναι συνετό να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή με τις επιπόλαιες υποσχέσεις τους. Δεν έχετε κανένα λόγο να λέτε ψέματα, ούτε στους άλλους ούτε στον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66