αστρολογος προβλεψεις 13/08 Σάββατο

zvdia-aera

αστρολογος προβλεψεις

Το μεγάλο εορταστικό τριήμερο του Αυγούστου έχει φτάσει, και σήμερα είναι Σάββατο 13 του μήνα.
Η μέρα θα είναι ιδανική για συναντήσεις και επαφές, ειδικά αν στο περιβάλλον σας υπάρχουν άτομα διαφόρων γενεών. Καλό θα είναι ωστόσο να αναβάλετε για αύριο κάποιο ραντεβού, που σας προβληματίζει. Μέχρι τότε το πιο πιθανό είναι να έχετε κατασταλάξει τι σας φταίει.

Σήμερα θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις πράξεις κάποιου ατόμου. Σας είναι φανερό ότι πρόκειται για προσπάθεια να κρύψει κάτι, και δεν αποκλείεται να αφορά μια πιθανή εγκυμοσύνη, είτε κολάσιμες ενέργειες ενός παιδιού ή εναντίον ενός παιδιού και άλλων.
Δεν αποκλείεται να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι σας, είτε κάποια δυσκολία σας να χρησιμοποιήσετε σημαντικό εξοπλισμό ή περιουσιακά σας στοιχεία.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να αναμένουν ότι η σημερινή μέρα θα κυλήσει ήρεμα και με επιτυχίες στους στόχους που έχετε θέσει.
Δεν αποκλείεται να σας προκύψει μια νέα ευκαιρία ή μια νέα γνωριμία, η οποία θα αποδειχθεί εξαιρετικά βοηθητική για τη ζωή σας στο μέλλον.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα υπάρξουν προστριβές και διαφωνίες στο περιβάλλον του σπιτιού. Μην ανησυχείτε όμως, όλα θα διευθετηθούν και θα λήξουν ομαλά.
Δεν αποκλείεται να κάνετε σήμερα μια επαφή, που θα αφορά την αναζήτησή σας για καλύτερες ευκαιρίες. Ο στόχος σας είναι να κάνετε κάποιες αλλαγές ώστε να βελτιώσετε τις συνθήκες, είτε για τον επαγγελματικό είτε για τον οικογενειακό σας τομέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα αφιερώσετε αρκετό από το χρόνο της σημερινής ημέρας στον χειρισμό διαφόρων προβλημάτων. Μπορεί να αφορούν τον οικιακό σας χώρο, αλλά δεν αποκλείεται να αφορούν και την οικογένειά σας.
Από θέμα διάθεσης ωστόσο, θα είστε ανεξήγητα θλιμμένοι, απογοητευμένοι και μελαγχολικοί.

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα που θα σχετίζονται με κάποιο τρόπο με χρήματα.
Δεν αποκλείεται να υπάρχει η πιθανότητα απώλειας κάποιου ποσού. Καλό θα είναι σε γενικές γραμμές, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα με ό,τι αφορά χρήματα.

αστρολογος προβλεψεις

zwdia-fotia