αστρολογος προβλεψεις 14/06 Τρίτη

Rising.

 

Είμαστε στην Τρίτη 14 Ιουνίου, και η μέρα θα αφορά την οικογένεια ποικιλοτρόπως.
Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποιες ειδήσεις που θα αφορούν ένα πρόσωπο γεννημένο στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Αυτά τα νέα μπορεί να αποτελούν και τη βάση για μια διαμάχη ή διαφωνία που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

 

Μην κάνετε σημαντικά σχέδια για τη σημερινή μέρα, ειδικά αν αυτά έχουν με κάποιο τρόπο σύνδεση με την οικογένειά σας. Η μέρα επιφυλάσσει άλλο πρόγραμμα για εσάς.
Σήμερα θα προκύψει κάτι για το οποίο θα χαρείτε πολύ ή θα νιώσετε πολύ περήφανοι.
Το σίγουρο και το βασικό, είναι ότι σήμερα θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τουλάχιστον ένα πρόβλημα ή μια εκκρεμότητα.
Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν κάποια όνειρα, που θα σχετίζονται με ένα νεκρό άτομο του στενού φιλικού ή οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα λάβετε λίγο αργοπορημένα μια χαρά που θα προέλθει από μια επιτυχία, μια εύνοια της τύχης ή από μια σημαντική δέσμευση που θα αναλάβετε ή θα δεχθείτε.
Αν δεχθείτε μια χαρά, θα βελτιώσετε το κάρμα σας αν δώσετε κι εσείς λίγη χαρά σε κάποιο άλλο άτομο…
Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, προετοιμαστείτε για ένα σημαντικό γεγονός ή συζήτηση, που θα αφορά μια γυναίκα.
Όσες γυναίκες πρόκειται σήμερα να παρευρεθούν σε μια δικαστική υπόθεση ή να έχουν μια μεγάλη αλλαγή στον χώρο του σπιτιού τους, να υπολογίζουν σε μεγάλη επιτυχία.

zwdia shmera
Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα είναι καλό να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά θέματα που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.
Ό,τι αφορά τα χρήματα, σήμερα θα πρέπει να το ελέγχετε διπλά.
Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να είναι προσεκτικοί σήμερα στον εργασιακό τους χώρο γιατί ίσως προκύψουν απρόβλεπτα θέματα υπό την μορφή επιθεώρησης, ελέγχου ή αλλαγών.
Θα δεχθείτε μια έκπληξη σήμερα, που θα αφορά ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

zwdia - love