αστρολογος προβλεψεις 14/07 Πέμπτη

 

Πέμπτη 14 Ιουλίου σήμερα, και τα κύρια θέματα της ημέρας ως γενική εικόνα, θα είναι τα οικονομικά, τα παιδιά και οι μετακινήσεις. Όσο αφορά τα οικονομικά, θα κάνετε μια συζήτηση που θα τα αφορά με μια νέα γυναίκα, που δεν θα ανήκει στην οικογένειά σας. Το πιο πιθανό είναι να έχετε μια φιλική ή επαγγελματική σχέση μαζί της, ή να διαμένει στη γειτονιά σας. Όσο αφορά τα επαγγελματικά, η μέρα δεν θα είναι από τις πιο αποδοτικές σας. Ωστόσο θα σας χαροποιήσουν κάποια απρόσμενα συναισθήματα. Ίσως προκύψουν για εσάς κάποιες ιδιαίτερα ευνοϊκές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.

 

Όσοι έχετε παιδί ή εγγόνι που μένει μακριά σας – ίσως σε άλλη πόλη ή και χώρα – σήμερα θα πάρετε χαρά που θα το αφορά, εξαιτίας μιας είδησης, μιας πληροφορίας ή μιας επαφής. Μια πιο απόμακρη πιθανότητα είναι να κάνετε ένα ταξίδι ή μια πιο κοντινή επίσκεψη που θα αφορά αυτό το παιδί ή το εγγόνι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

 

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα η μέρα θα φέρει επιτυχίες. Ίσως να σας χαροποιήσουν κάποιες ειδήσεις που περιμένετε καιρό.
Ειδικά για τους Λέοντες και τους Τοξότες, δεν αποκλείεται να κάνουν ένα ταξίδι ή επαφές με ανθρώπους από μακριά.
Οι Κριοί θα χαρούν για κάποια χρήματα ή οικονομικά έγγραφα, αν και δεν θα είναι κάτι που θα αποτελέσει έκπληξη.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, ίσως σήμερα να νιώσουν μια μικρή αδιαθεσία. Σας ανησυχεί ένα πρόβλημα που ξέρετε ότι πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο.
Για τους Παρθένους και τους Αιγόκερους θα είναι μια μέρα αναμονής. Περιμένετε νεότερα για μια πρόταση, μια συνάντηση ή την εξέλιξη για ένα συγκεκριμένο γεγονός.
Η μέρα για τους Ταύρους θα κυλήσει ήρεμα, χωρίς επεισόδια. Η συμβουλή για εσάς όμως είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις, για να μην προκαλέσετε κάποια απώλεια.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα βιώσετε κάποια λύπη, μοναξιά ή ανησυχία για κάτι που αφορά το μέλλον σας.
Οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι πρέπει να είναι σήμερα ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί καραδοκεί κάποια απάτη, ζημιά ή εκμετάλλευση εναντίον σας.
Οι Δίδυμοι όμως να περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις ή γεγονότα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για όσους είναι γεννημένοι υπό το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα θα τους φέρει εξουσιοδοτήσεις ή επιβεβαιώσεις για κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν μπελάδες ή προβλήματα…
Ειδικά για τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες, αυτό αφορά ειδήσεις για ένα θέμα που ενέχει ένα παιδί.
Για τους Καρκίνους οι σημερινές εκπλήξεις θα είναι ευχάριστες.

zwdia-66