αστρολογος προβλεψεις 14/11 Δευτέρα

genia-paidiwn-indigo

αστρολογος προβλεψεις 14/11 Δευτέρα

Η έναρξη της νέας εβδομάδας προβλέπεται ήρεμη και αποδοτική. Θα απασχοληθείτε με επιστολές, συζητήσεις ή συναντήσεις με γνωστά και φιλικά σας άτομα από κάθε πιθανό σημείο.

Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο ταξίδι προκειμένου να συναντήσετε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, που θα μαζευτείτε με κάποια ευχάριστη αφορμή.
Τα χρήματα ίσως αποτελέσουν έναν παράγοντα έκπληξης για πολλούς σήμερα, τα οποία ωστόσο θα συνδέονται με ένα παιδί.

 

Η μέρα θα φέρει επιτυχία στις γυναίκες άνω των 35 ετών, όσο αφορά υποθέσεις και δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι.
Οι άντρες άνω των 35 ετών ενδέχεται σήμερα να έχουν κάποιες οικονομικές δοσοληψίες με μια κόρη τους, εγγονή ή ανιψιά, είτε κάποια άλλη νεαρή γυναίκα το στενού οικογενειακού κύκλου.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, αναμένονται επαφές ή μια νέα γνωριμία, που θα παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο στη ζωή τους στο άμεσο μέλλον. Πάντως σίγουρα μέχρι σήμερα δεν έχετε καν προσέξει την παρουσία αυτού του νέου ατόμου γύρω σας.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα προσπαθήσουν να βάλουν σε μια σειρά την ερωτική τους ζωή ή τις οικογενειακές τους σχέσεις. Δεν αποκλείονται οι σοβαρές συζητήσεις, σοβαρές αποφάσεις και δράσεις.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα απασχοληθούν σήμερα με τα προβλήματα της ερωτικής ζωής ατόμων του άμεσου οικογενειακού ή φιλικού τους περιβάλλοντος. Θα υπάρξουν κάποιες δυσχέρειες σε σχέσεις, εξαιτίας του δύσκολου χαρακτήρα ενός από τα δύο μέλη.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα πρέπει να εκπληρώσουν κάποια σημαντικά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται αυτά τα σχετίζονται με χρήματα, είτε οικονομικά ή τραπεζικά έγγραφα.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα αντιμετωπίσουν σήμερα προβλήματα, σύγκρουση συμφερόντων ή θα έρθουν αντιμέτωπες με ένα άτομο από το οικογενειακό ή το επαγγελματικό τους περιβάλλον.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, θα έχουν δυναμικές επαφές με καινούργια άτομα και θα κάνουν νέες γνωριμίες. Μην βιαστείτε όμως να κρίνετε τους ανθρώπους, ούτε να τους κατατάξετε ανάλογα με τα δικά σας συμφέροντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα μονοπωλήσει την προσοχή σας ένα πρόβλημα υγείας, δικό σας ή ενός αγαπημένου σας ανθρώπου. Ενδέχεται να σχετίζεται με τη φροντίδα των δοντιών ή κάποια θεραπεία.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα χαρούν σήμερα, με αφορμή κάποια χρήματα ή ειδήσεις σχετικές με χρήματα. Είναι πιθανό να πάρετε χρήματα καθυστερημένα ή μετά την ολοκλήρωση κάποιων δυσκολιών.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων να αναμένουν σήμερα επιτυχία που θα τους χαροποιήσει, αν η εργασία τους σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με χρήματα, με τα οικονομικά ή με οικονομικά έγγραφα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα ανακύψουν κάποια προβλήματα ή δυσκολίες στο περιβάλλον του σπιτιού ή της εργασίας. Να έχετε όμως υπόψη σας ότι αυτά τα προβλήματα θα είναι προσωρινά και επιλύσιμα.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα κάνουν σήμερα καινούργιες επαφές και γνωριμίες, κυρίως μέσα στον επαγγελματικό τους χώρο. Αυτό ίσως επιφέρει την ανάγκη για εσάς να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις, να αλλάξετε τον τρόπο επικοινωνίας σας ή να κάνετε γενικότερα κάποιου είδους αλλαγές.
Στη ζωή των ανδρών που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, θα αναδυθούν ξανά παλιά λάθη και προβλήματα. Έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις, να λήξετε δεσμεύσεις ή σχέσεις, να δράσετε πιο αποφασιστικά. Είναι αποδεκτό να υποστείτε μια απώλεια, αν αυτό είναι απαραίτητο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00