αστρολογος προβλεψεις 15/06 Τετάρτη

 

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για συζητήσεις που μπορεί να αφορούν περιουσιακά θέματα, ενοικιάσεις ή άλλα συναφή.
Οι συζητήσεις περί ακίνητης περιουσίας ή του ενδιαφέροντος για κάποιο ακίνητο, θα γίνουν με ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Θα υπάρξουν καλές ειδήσεις που θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Επίσης δεν αποκλείεται να ακούσετε το ευχάριστο νέο της γέννησης ενός κοριτσιού.

 

Σήμερα θα προκύψει κάτι καλότυχο, που θα αφορά μια κόρη ή μια εγγονή.
Αν είστε σε αναμονή είσπραξης κάποιου χρηματικού ποσού ή παραλαβής ενός σημαντικού εγγράφου από απόσταση – ίσως άλλη πόλη, θα προκύψει μια μικρή αναβολή ή επιπλοκή.
Κάποιοι θα ξοδέψετε χρήματα που θα αφορούν ένα επικείμενο ταξίδι.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα σας περιμένουν πρόσθετες οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια επίσκεψη, που θα αφορά κάποια σημαντικά οικογενειακά σας θέματα.
Η μέρα σήμερα θα φέρει ιδιαίτερη επιτυχία σε όσους διατηρούν οικογενειακή επιχείρηση.
Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ενδέχεται να λυπηθείτε από ειδήσεις ή γεγονότα που θα σχετίζονται με άτομα του φιλικού ή συναδελφικού σας περιβάλλοντος, είτε μακρινούς συγγενείς σας.
Η διάθεσή σας σήμερα δεν θα είναι στα καλύτερά σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε να φορτώσετε άλλους ανθρώπους με τα προβλήματα και τους φόβους σας.

zwdia shmera
Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, οι σημερινές βασικές σας υποχρεώσεις ή ευθύνες θα αφορούν τα χρήματα.
Θα είναι καλό να επιδείξετε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με άτομα που θα ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, ειδικά αν η ενασχόλησή τους ενέχει οικονομικά ενδιαφέροντα.
Μια ανέλπιστη έκπληξη περιμένει σήμερα όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, που θα αφορά ένα παιδί ή ένα εγγόνι τους.
Θα παραστούν σε μια χαρούμενη εκδήλωση ή έναν εορτασμό που θα σχετίζεται με ένα παιδί.

zwdia - love