αστρολογος προβλεψεις 15/07 Παρασκευή

astrologia-problepseis-oroskopia

 

Παρασκευή 15 Ιουλίου σήμερα, φτάσαμε κιόλας στο μέσο και αυτού του μήνα. Η σημερινή μέρα θα είναι μία από αυτές που εξαρτάται από τον καθένα ατομικά αν θα την κάνει προσοδοφόρα ή δυσοίωνη. Η πρόταση πάντως είναι να μην πιέσετε καμία κατάσταση, και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους φυσικά. Η προτροπή δε, είναι να αντισταθείτε στην παρόρμησή σας να ελέγξετε ανθρώπους και γεγονότα.

 

Σήμερα ενδέχεται να σας προκύψει μια ξαφνική ανάγκη για μια επισκευή ή αλλαγή που θα αφορά τον χώρο του σπιτιού.
Θα έχετε μια συνάντηση ή θα κάνετε μια συζήτηση, με έναν άντρα του στενού φιλικού σας κύκλου. Η εξέλιξή της θα σας αναπτερώσει την ελπίδα ή τις προσδοκίες για ένα ευχάριστο επερχόμενο γεγονός.

zwdia-66

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα σας απασχολήσει η ανάγκη να απομακρύνετε ένα άτομο που επιβάλει την παρουσία του στη ζωή σας. Αυτό το άτομο ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, είτε είναι κάποια πρόσφατη γνωριμία που έχει βλέψεις στην ερωτική σας ζωή.
Να αναμένετε να ακούσετε ειδήσεις ή να λάβετε μια πρόσκληση από ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου, που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.
Η μέρα θα είναι ιδανική για την εξέλιξη μιας αγωγής που αφορά οικονομικά θέματα.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για τους γεννημένους στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα ενδέχεται να υποκρύπτει κάποιες απρόσμενες συγκρούσεις ή διαφωνίες με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Παράλληλα σήμερα αναμένετε κάτι σημαντικό και θετικό για εσάς, που ενέχει έναν άντρα.
Στους άντρες άνω των 35 ετών που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια , θα έρθει μια αφορμή για μεγάλη χαρά. Έχετε υπόψιν σας ότι κάποια μικρή ένταση ή διαμάχη στην ερωτική σας ζωή, θα περάσει γρήγορα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα είναι συνετό να ελέγξετε με πολλή προσοχή ό,τι αφορά πιθανές μετακινήσεις σας ή άτομα που πρόκειται να σας επισκεφθούν από μακριά. Θα σας απασχολήσουν σήμερα συζητήσεις ή σχεδιασμοί για μια συνάντηση, που θα αφορά μια γυναίκα.
Οι γυναίκες άνω των 35 ετών που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα κληθούν να αναβάλουν κάποια δέσμευση που είχαν διευθετήσει για σήμερα.
Προσοχή στο περιβάλλον εντός του σπιτιού σας, γιατί ενδέχεται να προκύψουν κάποια προβλήματα που θα σας εκπλήξουν.

Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχουν μια εξαιρετικά προσοδοφόρα μέρα σε οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο ίσως να υπάρξει ένα απρογραμμάτιστο κόστος για ένα παιδί που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, είτε για κάποιον άλλο λόγο που θα σας προκαλέσει ανησυχία.
Ενδέχεται σήμερα να ακούσετε δυσχερείς ειδήσεις που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

tarw-zwdia