αστρολογος προβλεψεις 15/08 Δευτέρα

astrologia-problepseis-oroskopia

αστρολογος προβλεψεις

Σημαντική η σημερινή μέρα, Δευτέρα 15 Αυγούστου. Όχι μόνο για τη θρησκεία μας, αλλά κυρίως γιατί όλοι έχουν και κάποιον εορτάζοντα, αν δεν γιορτάζουν οι ίδιοι. Χρόνια Πολλά λοιπόν, σε όλους όσους γιορτάζουν.

Αρχή της εβδομάδας σήμερα, και δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια προβλήματα εξαιτίας ασύδοτων ή εγωιστικών κινήσεων ενός ατόμου του στενού σας κύκλου. Ίσως να ακούσετε τα παθήματα στη ζωή του εν λόγω ατόμου, και να σκεφτείτε ότι πληρώνει για όσα έχει κάνει στο παρελθόν.
Προβλήματα ενδέχεται να ανακύψουν και στους οικογενειακούς κόλπους, που θα αφορούν χρήματα.

 

Δεν αποκλείεται να ακυρώνετε μια συνάντηση ή ένα σχέδιο που είχατε υπόψιν σας για σήμερα, όμως θα πραγματοποιήσετε κάτι ανάλογο. Σε κάποιο σημείο ωστόσο, θα τεθεί ένα θέμα προτεραιοτήτων και συνθηκών.
Ίσως χρειαστεί σήμερα να χειριστείτε κάποια προβλήματα υγείας ή ερωτικής φύσεως, μιας νεαρής γυναίκας ή της συντρόφου σας. Αφού θα συζητήσετε μαζί της όσα συμβαίνουν, θα θελήσετε να σας επιτρέψει να την βοηθήσετε.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα τους περιμένει πολλή δουλειά, σημαντικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, προτάσεις και άλλα ανάλογης φύσεως. Δεν αποκλείεται να προετοιμάζεστε για κάποιες επαφές σας με μια δικαστική ή νομική υπηρεσία.
Σήμερα πάντως θα αρχίσετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα λάβετε κάποιες ειδήσεις από μακριά, από μια γυναίκα ή που θα αφορούν μια γυναίκα.
Δεν αποκλείεται να δεχθείτε πολλά τηλεφωνήματα, πολλές επισκέψεις και άλλες ανάλογες δραστηριότητες και επαφές, με άτομα από κοντά και από μακριά σας.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα ενδέχεται να σας αγχώσει κάπως ένα θέμα οικονομικής φύσεως. Ίσως να αφορά κάποιο έγγραφο, μια τράπεζα ή την εφορία.
Δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο απρόσμενο αλλά απαραίτητο και σημαντικό κόστος για τους πόρους σας.

αστρολογος προβλεψεις

zwdia-fotia

Για όσους έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα αν και ασυνήθιστη. Ενδέχεται να σας προκύψει μια νέα ευκαιρία ή ένα δώρο της τύχης, για κάποιο θέμα ή για μια κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia