αστρολογος προβλεψεις 15/08 Τρίτη

1631951336_6500_3dwallpapers92

αστρολογος προβλεψεις 15/08 Τρίτη

Την Τρίτη οι περισσότεροι από εσάς θα βιώσουν διαφορετικά γεγονότα, συναντήσεις ή δεσμεύσεις, που θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Η μέρα υποδεικνύει τη γέννηση περισσότερων κοριτσιών. Οι ενέργειες ή οι αποφάσεις ενός άντρα στον στενό συγγενικό ή φιλικό σας κύκλο, θα σας λυπήσουν ή θα σας αναστατώσουν.

Σήμερα, τα προβλήματα στο σπίτι ή στην οικογένειά σας δεν θα επιλυθούν με συγκρούσεις. Αν κάποια σύγκρουση υπάρχει ήδη στη σχέση σας, αναζητήστε συμπόνια και συμφιλίωση προτού προκύψουν περισσότερα προβλήματα.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα μιλήσετε με μια γυναίκα για οικονομικά θέματα. Πολλοί από εσάς θα αναζητήσετε τη λύση σε ένα πρόβλημα ή σε μια ασάφεια που θα σχετίζεται με χρήματα, με κάποιο οικονομικό έγγραφο, με μια σύμβαση ή άλλα. Τα καλά νέα σήμερα θα αφορούν την οικογένειά σας ή την περιουσία που έχετε στην κατοχή σας. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για την αγορά ειδών οικιακής χρήσης ή για την επίλυση ενός ιδιοκτησιακού ζητήματος.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να περιμένετε κάποιες εκπλήξεις που θα σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν άνδρα. Η σημερινή μέρα φέρνει περισσότερη δουλειά, επαγγελματικές ή διοικητικές υποχρεώσεις και άλλα. Σήμερα είναι πιθανό να αναβληθεί μια συνάντηση ή άλλες δεσμεύσεις που έχετε με τους φίλους σας. Αυτή η μέρα θα σας εκπλήξει με νέα ή με μια συνάντηση, με έναν φίλο ή γνωστό με τον οποίο έχετε πολύ καιρό να βρεθείτε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα θα είναι ζωντανή, δυναμική και πολύ ενδιαφέρουσα. Να είστε ανοικτοί σε οποιεσδήποτε συναντήσεις και εκδηλώσεις, επαφές και προτάσεις. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Εάν δεν ταξιδεύετε, να περιμένετε νέα από κάποιο άλλο μέρος που θα σας χαροποιήσουν. Σήμερα θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τις πληροφορίες ή μια πρόταση, από ένα άτομο που δεν γνωρίζετε καλά.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να περιμένετε την εξέλιξη μιας ίντριγκας, μιας υποκριτικής πράξης ή μιας απάτης. Η ημέρα θα είναι δύσκολη ή απρόβλεπτη για εσάς, οπότε αποφύγετε το συναισθηματικό ή το ψυχικό στρες. Αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν από μόνα τους και αντιμετωπίστε τους ανθρώπους όπως είναι. Για μερικούς από εσάς, η μέρα φέρνει ελπίδα για μια παλιά αγάπη, αλλά ακόμα κι αν έχετε αυτή την ευκαιρία, η σχέση σας θα ανακάμψει για πολύ λίγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις