αστρολογος προβλεψεις 15/11 Τρίτη

imerisies-31314-zwdia

αστρολογος προβλεψεις 15/11 Τρίτη

Τη σημερινή μέρα θα σας απασχολήσουν κάθε είδους υλικά, περιουσιακά ή οικονομικά θέματα και εκκρεμούσες υποθέσεις.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψουν και πρόσθετες υποχρεώσεις και δράσεις επί αυτών, γι’ αυτό θα είναι καλύτερα για όλους να κάνετε καλό προγραμματισμό των στόχων και των συναντήσεών σας για σήμερα.

 

Οι άντρες άνω των 35 ετών θα καταφέρουν να προσεγγίσουν μια συγκεκριμένη επιτυχία, μια διευθέτηση ή να λάβουν μια πολύ σημαντική υπόσχεση.
Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες να αναμένουν για σήμερα χαρά, μια συνάθροιση ή συναισθηματικές συζητήσεις στους κόλπους της οικογένειας.
Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν μια ήρεμη μέρα. Πολλά άτομα θα βρεθούν στη θέση που τους αξίζει και πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις που θα εκπληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχουν σήμερα συζητήσεις με φιλικά άτομα, που θα αφορούν προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα. Ίσως να υπάρχουν κάποια προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο, που θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα και στο σπίτι σας.
Για τις γυναίκες εκπροσώπους αυτών των ζωδίων, προσεγγίζει μια νέα γνωριμία, που θα έχει μικρή διάρκεια ή κάποιο συγκεκριμένο σκοπό να εκπληρώσει. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια γεγονότα που θα σχετίζονται με τωρινές ή μελλοντικές αλλαγές στα επαγγελματικά ή τα μαθησιακά σας θέματα.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων, δεν θα χαρούν ιδιαίτερα σήμερα… Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με την ανάγκη να επιτρέψετε δυσάρεστες ερωτήσεις ή μπερδεμένες σχέσεις. Επίσης δεν θα εκπληρωθούν σήμερα υποσχέσεις που σας έχουν δοθεί.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχουν σήμερα συναντήσεις ή επισκέψεις που θα τους χαροποιήσουν με ευχάριστες ειδήσεις ή προτάσεις. Δεν αποκλείεται να λάβετε χρήματα.
Για τις γυναίκες εκπροσώπους αυτών των ζωδίων, ειδήσεις που θα λάβουν από μακριά θα τους δώσουν ελπίδα ως προς την επίτευξη προσωπικών ή επαγγελματικών στόχων. Είναι πιθανό να συζητήσετε για ένα επερχόμενο ταξίδι με ένα άτομο.
Για τους άντρες εκπροσώπους αυτών των ζωδίων, αναμένεται σήμερα η εξέλιξη κάποιων σημαντικών γεγονότων που σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος. Συνολικά, η μέρα θα είναι αρκετά συναισθηματική.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ένα παλιό πρόβλημα θα αναδυθεί και θα σας επιφέρει δυσαρέσκεια, αλλά μάταια θα αναζητήσετε σήμερα τρόπους επίλυσής του. Να αναμένετε όμως και μια ευχάριστη έκπληξη, που θα ενέχει χρήματα ή κάποιο έγγραφο.
Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η μέρα για τις γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια. Θα υπάρξει μια απρόσμενη τροπή σε έναν ή περισσότερους τομείς της ζωής σας, ειδικά αυτούς που αφορούν τα χρήματα. Αν υπάρξει κάποια απώλεια σήμερα, θα αποτελέσει το θεμέλιο για μελλοντικές επιτυχίες και αποδώσεις.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα πετύχουν σήμερα πολλά υποσχόμενες συμφωνίες ή συμβόλαια. Η μέρα είναι ιδανική για να βρείτε νέους πελάτες. Δεν αποκλείεται να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα βιώσουν κάποιες αρνητικές εμπειρίες και αντιδράσεις, που όμως δεν θα τους πτοήσουν. Η μέρα θα είναι αρκετά πολυάσχολη για εσάς, από εσάς εξαρτάται αν θα την κάνετε και περίπλοκη…
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια μπορούν σήμερα να ακολουθήσουν ή να μετάσχουν σε κάποια ιδιαίτερα γεγονότα που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή, θα καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε ένα πρόβλημα ή μια πρόκληση κάποιου είδους.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια ίσως να μάθουν κάποιες δυσχερείς ειδήσεις, που μπορεί να αναστατώσουν το πρόγραμμά σας ή να μειώσουν τις ελπίδες σας. Η μέρα δεν ενδείκνυται για ταξίδια ούτε για ό,τι σχετίζεται με μετακινήσεις.