αστρολογος προβλεψεις 16/07 Σάββατο

dwro-katara-genethlia-astrologia

 

Σάββατο 16 Ιουλίου σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι η γενική χροιά της ημέρας δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχει προκύψει τελευταία.
Η προειδοποίηση είναι να μην θεωρήσετε τυχαία καμία ενόχληση υγείας που θα νιώσετε σήμερα.
Οι νεαροί άντρες σήμερα ενδέχεται να προκαλέσουν κάποιες πολύ δυσάρεστες συγκρούσεις, που θα ντροπιάσουν τους ίδιους ή θα προκαλέσουν βλάβη.
Κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις από το παρελθόν θα εγείρουν μια συνάντηση ή θα προκαλέσουν κάποιες νέες εξελίξεις.

 

Ωστόσο πολλοί σήμερα θα πάρουν μεγάλη χαρά από ειδήσεις ή ένα γεγονός, που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.
Γενικά οι γυναίκες σήμερα θα έχουν την τάση να είναι πιο γενναιόδωρες συναισθηματικά με τα παιδιά τους.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχουν κάποια ευχάριστα γεγονότα ή θα παρευρεθούν σε μια ευχάριστη συνάθροιση.
Ειδικότερα ωστόσο, οι Λέοντες και οι Τοξότες θα κληθούν να χειριστούν κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, που θα αφορούν κάποια απώλεια ή κλοπή, είτε αποκάλυψη κάποιων προσωπικών ή εμπιστευτικών τους πληροφοριών.
Οι Κριοί θα καταφέρουν σήμερα να επιλύσουν ένα σημαντικό τους πρόβλημα, όμως ένα καινούργιο θα προκύψει τις επόμενες μέρες.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα πρέπει σήμερα να σκεφτούν πιο σοβαρά την πνευματική αλλά και την σωματική τους υγεία.
Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι να αναμένουν σήμερα κάποιες σημαντικές ειδήσεις, που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.
Οι Ταύροι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σήμερα ένα πρόβλημα που θα ανακύψει στο σπίτι. Οι συμβιβασμοί που θα χρειαστεί να γίνουν, θα ενέχουν περιουσία ή εξοπλισμό ή άλλα υλικά αγαθά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα περάσουν μια πετυχημένη και αισιόδοξη μέρα. Θα κάνουν μια πετυχημένη έναρξη ή ολοκλήρωση, σε κάποια συμφωνία ή δέσμευση ή δράση τους.
Οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι να είστε προετοιμασμένοι για μια μέρα με απρόβλεπτα γεγονότα, γιατί πολλά πράγματα θα εξελιχθούν χαοτικά και αντίθετα από τις προσδοκίες σας.
Τους Διδύμους θα τους απασχολήσει σήμερα ένα όνειρο ή ένα προαίσθημα, που θα αφορά ένα μεταίχμιο στη ζωή ενός παιδιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε επαφές με άτομα του φιλικού σας κύκλου – σε κοντινή και μακρινή απόσταση.
Δεν αποκλείεται μάλιστα σήμερα να κάνετε κάποια νέα γνωριμία ή να κλείσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία.
Οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες αναμένουν ή παρακολουθούν κάποια γεγονότα σήμερα, η εξέλιξη των οποίων θα είναι σημαντική για τη ζωή τους.
Οι Καρκίνοι καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, γιατί ενέχει ο κίνδυνος απάτης, εξαπάτησης ή εκμετάλλευσης. Να είστε ειλικρινείς και θα λάβετε ειλικρίνεια.

tarw-zwdia