αστρολογος προβλεψεις 16/08 Τρίτη

zwdia-astrologia

αστρολογος προβλεψεις

Τρίτη 16 Αυγούστου σήμερα, η αργία πέρασε και το καλοκαιράκι φτάνει προς το τέλος του. Είναι η καλύτερη στιγμή για να αρχίσετε να ετοιμάζεστε ψυχολογικά για την επιστροφή στην καθημερινότητα με τους πιο έντονους ρυθμούς.
Σήμερα να αναμένετε ότι θα παραβρεθείτε σε ένα σημαντικό γεγονός, μια συνάντηση ή μια συζήτηση, με μία γυναίκα ή περισσότερες.

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις οικονομικές σχέσεις ή συγκεκριμένες προσδοκίες που θα αφορούν χρήματα. Επίσης θα έχετε μια μη ρεαλιστική ιδέα ή θα αναμένετε κάτι που ξέρετε ότι δεν πρόκειται να πραγματωθεί.
Μην προσπαθήσετε σήμερα να επιλύσετε κάποια προβλήματα που θα προκύψουν στο σπίτι, με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ειδικά αν έχουν την έναρξή τους αρκετές μέρες πριν. Η πρόκληση θα είναι μεγάλη, ωστόσο δεν θα πετύχετε κανένα αποτέλεσμα.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί με ό,τι αφορά χρήματα.
Μην ενδώσετε ούτε στο να υποσχεθείτε χρήματα, ούτε να περιμένετε από κάποια πηγή.
Να είστε προσεκτικοί με ότι ενέχει πληρωμές και οικονομικά έγγραφα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή μέρα θα είναι ξεχωριστή για εσάς. Θα συγκεντρώσετε ή θα λάβετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες ή θα δεχθείτε μια πρόταση.
Αυτό που δεν θα σας λείψει σήμερα, είναι η καλή τύχη!

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

αστρολογος προβλεψεις

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το θέμα που θα τους απασχολήσει σήμερα είναι η υγεία ενός αγαπημένου τους ατόμου ή η δική τους υγεία.
Θα προκύψουν κάποια πρόσθετα προβλήματα στο περιβάλλον του σπιτιού, για τα οποία όμως μην αναμένετε να βρεθεί λύση σήμερα.

Όσοι έχουν γεννηθεί υπό το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα κάνουν κάποιες συζητήσεις ή θα εμπλακούν σε κάποια σχέδια που θα αφορούν την εκπαίδευση ή την εργασία ενός παιδιού τους ή ενός εγγονιού τους.
Οι μπαμπάδες, σήμερα θα κληθούν να παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

zwdia-fotia