αστρολογος προβλεψεις 16/09 Σάββατο

test-prwtogoni-fantasia

αστρολογος προβλεψεις 16/09 Σάββατο

Το Σάββατο μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για την αγάπη και για ερωτικές εμπειρίες. Πολλοί από εσάς θα περιμένετε νέα ή πληροφορίες από άτομα που ζουν σε άλλη πόλη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα σας ευχαριστήσει ή θα σας καθησυχάσει για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα.

Το σύμβολο της ημέρας είναι ο βάλτος. Δεν υπάρχει σοφία στη σιωπή. Αυτή είναι η μέρα Εκαντάσι (11 ημέρες μετά την πανσέληνο). Σήμερα, να είστε δραστήριοι και αποφασισμένοι σχετικά με τις ενέργειες και τις προθέσεις σας. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε, καθώς η ημέρα υποδεικνύει ατύχημα ή ενόχληση κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε την προδιάθεση να επιστρέψετε σε προηγούμενες εμπειρίες. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι ένα γεγονός ή κάποια νέα σχετικά με έναν άντρα, μια απροσδόκητη συνάντηση ή μια τηλεφωνική συνομιλία. Το Σάββατο ενδέχεται να λάβετε κάποια διαβεβαίωση σχετικά με σημαντικές πληροφορίες από αλλού. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι μια μέρα που θα σας εκπλήξει με ένα γεγονός, κάποια νέα ή μια συνάντηση.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα υπόσχεται χρήματα, οικονομική επιτυχία και ούτω καθεξής. Μπορεί να λάβετε μια πρόταση που θα σας φέρει επιπλέον έσοδα. Σήμερα θα κάνετε κάποια τηλεφωνήματα από τα οποία θα προκύψουν ενδιαφέρουσες ή σημαντικές πληροφορίες για εσάς. Θα είναι μια καλή ημέρα για να εναρμονίσετε τη σχέση σας με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα χαρείτε με κάποια νέα ή ένα γεγονός που θα σχετίζεται με έναν άντρα. Είναι πιθανόν να λάβετε νέα που θα αφορούν μια μελλοντική εγκυμοσύνη. Σήμερα θα αναβάλλετε ορισμένα από τα αρχικά σας σχέδια λόγω έλλειψης χρόνου ή ευνοϊκών περιστάσεων. Σήμερα θα είστε πρόθυμοι να μιλήσετε άμεσα, να κάνετε ευθείς συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα. Θα είστε ειλικρινείς και θα περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορεί να φορτιστείτε συναισθηματικά λόγω διαφόρων νέων που σχετίζονται με ταξίδια ή με ανθρώπους από μακριά. Να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με έναν άντρα που δεν είναι μέλος της οικογένειάς σας. Η μέρα εμπεριέχει μια σημαντική δέσμευση, συνομιλία ή συνάντηση σχετικά με μια γυναίκα. Όπως και να έχει, σήμερα θα έχετε περισσότερες από τις συνηθισμένες συναντήσεις, συνομιλίες ή επικοινωνία.