αστρολογος προβλεψεις 16/11 Τετάρτη

zwdio-wroskopio-ioylios-2014

αστρολογος προβλεψεις 16/11 Τετάρτη

Η σημερινή μέρα θα φέρει μαζί της μια σειρά από γεγονότα, που θα σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

Ειδικά οι μπαμπάδες, θα χρειαστεί να δεσμευτούν όσο αφορά την υπευθυνότητά τους προς ένα παιδί. Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις, και θα καταφέρετε να ελέγξετε την πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε πράγματα που έχουν ξεκινήσει ήδη.

 

Κάποιες αλλαγές θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, με αφορμή τη μετάθεση ή την αποχώρηση ενός συναδέλφου ή πελάτη και την εμφάνιση ενός καινούργιου. Το πιο πιθανό είναι να υπάρξει μια ελαφριά ένταση στο εργασιακό περιβάλλον.
Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ταξίδι που θα σχετίζεται με ένταση ή άγχος, είτε κάποιοι θα ταξιδέψουν με αφορμή μια δυσάρεστη συγκυρία.

zodia-taro-45

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, ενδέχεται να έχουν σήμερα σκέψεις που θα αφορούν ένα ταξίδι ή άτομα από μακριά. Τα πράγματα ωστόσο θα εξελιχθούν εντελώς διαφορετικά και αντίθετα από αυτό που φοβάστε.
Για τις γυναίκες εκπροσώπους αυτών των ζωδίων, κάτι καινούργιο προσεγγίζει τη ζωή τους. Μπορεί να είναι κάποιο επαγγελματικό σεμινάριο, νέα εργασία, ίσως προσωπικές ή οικογενειακές δεσμεύσεις.
Ευχάριστα νέα από μακριά να αναμένουν οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια. Θα σας εντυπωσιάσουν γεγονότα που θα σχετίζονται με κάποιο άτομο που ζει μακριά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχουν κάποια έξοδα αλλά για καλό σκοπό. Παράλληλα, η μέρα απαιτεί από εσάς να επισκεφθείτε ένα κοιμητήριο ή να κάνετε κάτι σε σχέση άτομα που δεν ζουν πια.
Για τις γυναίκες εκπροσώπους αυτών των ζωδίων θα υπάρξουν σήμερα εξελίξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές επαφές – ειδικά με άτομα από μακριά – οι οποίες θα έχουν εξαιρετική σημασία και ενδιαφέρον.
Χαρά με κάποια είδηση θα πάρουν οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων. Το πιο πιθανό είναι να αφορά ένα παιδί, ένα συγγενικό σας άτομο ή την ερωτική σας ζωή. Θα παραστείτε σε μια συνάντηση ή σε μια συνάθροιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα σας εκπλήξουν κάποια άτομα που θα καταβάλλουν προσπάθεια να έρθουν σε επαφή μαζί σας – μέσω τηλεφώνου ή όποιου άλλου μέσου. Να επεξεργαστείτε ενδελεχώς και με πολλή προσοχή όσες πληροφορίες φτάσουν σε εσάς, γιατί θα τις χρειαστείτε.
Για τις γυναίκες εκπροσώπους αυτών των ζωδίων αναμένεται σήμερα πολλή δραστηριότητα, όσο αφορά την αγάπη τους, συναντήσεις και γεγονότα. Θα προκύψουν αλλαγές σχεδίων, αναβολές ή ακυρώσεις τους εξαιτίας διαφόρων νέων συγκυριών.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια θα απασχοληθούν σήμερα με την επίλυση ενός μικρού προβλήματος. Ίσως μάθετε μια δυσχερή είδηση, που θα σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα θα γίνει περίπλοκη εξαιτίας της αθέτησης υποσχέσεων και της αλλαγής σχεδίων.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα αναζητήσουν πόρους για να βγάλουν χρήματα και να αυξήσουν το εισόδημά τους, είτε θα πρέπει να επιλύσουν ένα οικονομικό πρόβλημα.
Οι άντρες να αναμένουν μια συνάντηση για σήμερα. Φροντίστε συνειδητά να αποφύγετε συγκρούσεις, που μπορεί να εξελιχθούν απρόβλεπτα για την πλευρά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67