αστρολογος προβλεψεις 17/06 Παρασκευή

astrologia-evdomadas-18-24-5_1

 

Παρασκευή σήμερα και η μέρα θα αρχίσει με εύνοια ή κάποιες ευκαιρίες, που θα αφορούν μια γυναίκα που μένει μακριά. Επιτυχία θα σημειωθεί σήμερα και σε ό,τι αφορά τα ταξίδια για τις γυναίκες.
Τη διάθεσή σας ενδέχεται να μειώσουν σήμερα κάποιες ανεκπλήρωτες προσδοκίες ή υποσχέσεις που σας είχαν δοθεί και αφορούν την ερωτική σας ζωή. Πάντως να έχετε υπόψιν σας ότι η όποια πιθανή στενοχώρια θα είναι το αποτέλεσμα κάποιων συγκυριών που δεν εξαρτώνται από εσάς.
Θα προκύψουν κάποιες ειδήσεις που θα αφορούν ένα δυσάρεστο γεγονός, το οποίο σας επηρεάζει έμμεσα ή συνέβη πριν αρκετό καιρό.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα ενδέχεται να σας χαροποιήσει κάποια είδηση που θα ακούσετε, ένα τηλεφώνημα, μια επιστολή ή μια συνάντηση με ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.
Σας περιμένει μια επιτυχία, που θα φτάσει σε εσάς μέσω ατόμων τα οποία δεν γνωρίζετε ακόμη.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα σήμερα θα ευνοήσει θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Θα λάβετε ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν και θα αφορούν χρήματα.
Οι οικονομικές σας σχέσεις θα σημειώσουν αρκετή πρόοδο, σε σχέση με ένα άτομο που είναι γεννημένο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Μάλιστα κάποιοι ενδέχεται να ενθουσιαστούν, με αφορμή ένα απρόσμενο κέρδος.

zwdia shmera
Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα σας προκύψουν κάποιες συζητήσεις με έναν άντρα για θέματα χρημάτων, είτε θα κάνετε κάποιες κινήσεις ή σχέδια που θα απαιτούν την εύρεση οικονομικών πόρων.
Σήμερα θα σας προκύψει μια πρόταση, μια ιδέα ή μια νέα ευκαιρία, η οποία θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην οικονομική σας κατάσταση.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και του Τοξότη, ενδέχεται σήμερα να κληθείτε να χειριστείτε κάποιες προστριβές στο οικογενειακό σας περιβάλλον, που θα ενέχουν ένα αγόρι ή έναν άντρα, είτε θα προκληθούν από τις πράξεις ενός τέτοιου ατόμου.
Για τους νεαρούς άντρες η σημερινή μέρα ενδέχεται να φέρει κάποιες δυσκολίες μέσα στην οικογένεια ή τον γάμο τους, τις οποίες θα προκαλέσουν άτομα που διψούν για ισχύ ή τρέφουν αισθήματα ζήλιας.

zwdia - love