αστρολογος προβλεψεις 17/08 Τετάρτη

taro-zilia

αστρολογος προβλεψεις

Τετάρτη 17 Αυγούστου σήμερα, μια ανάσα πριν από την αυγουστιάτικη πανσέληνο…

Σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να καθυστερήσετε κάποια υπάρχοντα σχέδια που αφορούν ένα παιδί ή περισσότερα. Μην σας αγχώνει αυτό, οι λόγοι δεν θα είναι αρνητικοί.

Κατά πάσα πιθανότητα θα προκύψει μια καινούργια και καλύτερη ευκαιρία, κι έτσι το όποιο πρόβλημα θα επιλυθεί από μόνο του χωρίς καμία παρέμβασή σας.

zodia-taro-45

 

Οι άντρες μέχρι 35 ετών θα έχουν σήμερα ιδιαίτερους λόγους για να νιώσουν χαρά, ικανοποίηση, να φτάσουν σε μια πολυπόθητη επιτυχία ή να λάβουν μια πρόταση που ανέμεναν.

Δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια ευχάριστα νέα που να αφορούν ένα αγόρι.
Η μέρα επιφυλάσσει και κάποια σημαντική έκπληξη στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα κάνετε τις προγραμματισμένες επαφές σας με φιλικά σας άτομα.
Υπάρχει η πιθανότητα να πάρετε κάποια χρήματα ή να κάνετε μια ευνοϊκή ρύθμιση σε ένα οικονομικό πρόβλημα.
Ακολουθήστε απρόσκοπτα τα γεγονότα ή τα σχόλια που θα γίνουν σήμερα, και θα έχουν κάποια σύνδεση με άτομα που ανήκουν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

αστρολογος προβλεψεις

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχουν κάποιες ανησυχίες σήμερα που θα αφορούν άτομα των ίδιων αυτών τριών ζωδίων. Είναι πιθανό επίσης να προκύψει ένα πρόβλημα υγείας, σε ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.
Κάποιο δυσάρεστο γεγονός ή κατάσταση που ίσως ανακύψει, θα έχει μικρή διάρκεια γι’ αυτό μην απασχολήσετε ιδιαίτερα τη σκέψη σας με αυτό.

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε την εξουσιοδότηση να διευθετήσετε κάποια έγγραφα και συμφωνίες που αφορούν οικονομικά θέματα.
Αν αναμένετε να λάβετε χρήματα, ίσως να προκύψει κάποια καθυστέρηση ή μικρή επιπλοκή. Αν το αντικείμενο της εργασίας σας σχετίζεται με χρήματα, σήμερα φροντίστε να είστε σε πλήρη προσήλωση, ότι κι αν συμβαίνει γύρω σας!

zwdia shmera

αστρολογος προβλεψεις

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε μια θετική μέρα με ενδιαφέροντα γεγονότα για εσάς στον εργασιακό σας χώρο.
Οι νεαρές γυναίκες θα εκτιμήσουν ένα δώρο ή ένα κέρδος που θα έχουν σήμερα.
Ενδέχεται να προκύψει ένα σημαντικό γεγονός ή μια συνάντηση, που θα αφορά ένα κορίτσι, μια νεαρή γυναίκα, την κόρη της και άλλα άτομα.

tarw-zwdia