αστρολογος προβλεψεις 18/07 Δευτέρα

178534595

 

Η νέα εβδομάδα αρχίζει σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου, και αναμένεται να αλλάξει πολλά στο καθημερινό σκηνικό. Οι άντρες αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα στην αισθηματική τους ζωή. Αυτά θα τα προκαλέσουν η νευρικότητα και η ανυπομονησία, η ζήλια ή ο εγωκεντρισμός που θα καταβάλει τα αρσενικά. Καλό θα είναι να είστε όλοι πολύ προσεκτικοί όλη την εβδομάδα, με υποσχέσεις ή τη βοήθεια που θα θελήσει να σας δώσει μια γυναίκα άνω των 35 ετών.

 

Περνώντας στη σημερινή μέρα, να αναμένετε κάποιες μορφές ανειλικρίνειας και διπροσωπίας, που θα υποκρύπτουν δόση μοχθηρίας.
Θα προβείτε σε κάποια έξοδα που θα σχετίζονται με ένα εξαρτημένο κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Θα ήταν συνετό να αφιερώσετε σήμερα όσο χρόνο χρειαστεί, για να υπολογίσετε και να σχεδιάσετε αυτή την κίνησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχουν μια ενδιαφέρουσα μέρα με επιτυχίες. Να θυμάστε και να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, τα γεγονότα αλλά και τις ειδήσεις που θα προκύψουν από τη σημερινή μέρα.
Οι Κριοί και οι Λέοντες θα είναι καλό να κρατήσουν κάποιες επιφυλάξεις προς αγνώστους ή άτομα με δύσκολο χαρακτήρα. Θα κληθείτε να χειριστείτε μια σύγκρουση με ένα άτομο που νιώθει αντιπάθεια προς εσάς, είτε πάσχει από διάφορα σύνδρομα και προκαταλήψεις.
Οι Τοξότες θα χαρούν με κάποια γεγονότα, που θα απασχολήσουν τις προσωπικές ή τις φιλικές τους σχέσεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή μέρα θα φέρει ελπίδα και προσδοκία, για μελλοντικά γεγονότα που θα σας γεμίσουν πολύτιμα θετικά συναισθήματα. Αυτά που θα κάνετε σήμερα, θα είναι πρόσθετα λιθαράκια στην μελλοντική σας επιτυχία.
Για τους Ταύρους και τους Παρθένους, σήμερα θα έχει σημασία μόνο ο γάμος τους και η οικογένειά τους. Θα περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι, θα έχετε συναντήσεις με συγγενικά σας άτομα ή θα βρεθείτε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση.
Οι Αιγόκεροι θα περάσουν μια μέρα αναμονής. Παρατηρήστε ανθρώπους και καταστάσεις σήμερα, θα έχει μεγάλη σημασία για εσάς.

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα ενδέχεται να ταξιδέψουν ή να συναντήσουν ένα άτομο που έρχεται από μακριά. Ίσως να κάνετε κάποιες επείγουσες και σημαντικές επαφές με άτομα από άλλη περιοχή.
Οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί θα έχουν μια μέρα με αρκετή δουλειά, με απαιτητική αποδοτικότητα σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις ή επισκέψεις.
Για τους Υδροχόους θα είναι μια μέρα ηρεμίας και επιτυχίας. Να είστε προσεκτικοί με ειδήσεις που θα ενέχουν άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Θα επηρεάσουν και εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχουν αρκετές συναντήσεις και επαφές. Θα χρειαστεί να συζητήσετε και να σχολιάσετε διάφορα γεγονότα με συγγενείς, φίλους, γείτονες ή συνεργάτες.
Οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί να αναμένουν σήμερα ειδήσεις, επαφές και γεγονότα που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.
Οι Ιχθύες θα πρέπει να αποφύγουν τα προβλήματα και να γίνουν πιο χαρωποί και αισιόδοξοι. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να τα επιλύσουν πιο γρήγορα.

tarw-zwdia