αστρολογος προβλεψεις 19/07 Τρίτη

astrologia-dieleysi-dia

 

Τρίτη 19 Ιουλίου σήμερα, και οδεύοντας προς την Πανσέληνο φουντώνουν οι αισθήσεις!
Σήμερα ενδέχεται να σας εκπλήξουν αποκαλύψεις, για κάτι που δεν σας είπε ή σας απέκρυψε εσκεμμένα το ταίρι σας. Η αμφιβολία αλλά και η καχυποψία θα είναι το συναίσθημα που θα σας συντροφεύσει όλη τη μέρα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να αποφύγετε αυτή την αίσθηση, είναι να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση.

 

Δεν αποκλείεται να έχετε σήμερα μια απρόσμενη συνάντηση με ένα άτομο του κοινωνικού σας κύκλου, είτε να σας διευθετήσει κάποιος άλλος μια μυστική συνάντηση.
Σας αναμένει ένα ευχάριστο γεγονός ή ευχάριστες ειδήσεις, που θα αφορούν ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί.
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε σπατάλες ή να κάνετε πιο πολλά έξοδα. Θα είναι καλό να επιδείξετε προσοχή στις οικονομικές σας σχέσεις, με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού.

zwdia-66

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχουν μια πετυχημένη και ενδιαφέρουσα μέρα. Ίσως φτάσει στα χέρια σας ένα σημαντικό έγγραφο ή κάποιο κέρδος.
Η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσετε θέματα ακινήτων ή αγορές ακριβών αντικειμένων. Πρόσθετη εύνοια της τύχης ή κάποια ευκαιρία θα φτάσει σε εσάς σήμερα.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα θα τους φέρει εντάσεις, διαμάχες ή διαφωνίες, κυρίως με γυναίκες. Τα προβλήματα με τις γυναίκες θα απορρέουν από μια σειρά εμποδίων ή δυσκολιών.
Οι νεαρές γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα είναι καλό σήμερα να είναι προσεκτικές στις αντιδράσεις τους και να φροντίσουν να ελέγχουν τα συναισθήματά τους. Δεν αποκλείεται να χάσετε κάτι πολύτιμο ή σημαντικό για εσάς, εξαιτίας της συμπεριφοράς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα για εσάς. Στη διάρκειά της θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με αποφασιστικότητα επί ενός συγκεκριμένου ερωτήματος ή προβλήματος που θα σας τεθεί. Σήμερα θα καθορίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις και επαφές, με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.
Πάντως ό,τι κι αν συμβεί σήμερα, αποφύγετε να σας καταβάλει πανικός ή άγχος.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα θα απαιτήσει από εσάς να χαλαρώσετε και να επαναξιολογήσετε συγκεκριμένα γεγονότα που προέκυψαν τις τελευταίες λίγες ημέρες.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων ενδέχεται να πρέπει να χειριστούν οικονομικά θέματα, με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.
Η μέρα σε γενικές γραμμές θα αφορά ένα μεγάλο οικονομικό έσοδο ή τη διευθέτηση ενός σημαντικού οικονομικού εγγράφου ή συμβολαίου.

tarw-zwdia