αστρολογος προβλεψεις 18/08 Πέμπτη

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

αστρολογος προβλεψεις

Πέμπτη 18 Αυγούστου σήμερα, μια ιδιαίτερα θετική μέρα από αστρολογικής πλευράς.
Θα είναι ιδιαίτερα αίσια, για τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσουν οι γυναίκες σήμερα, άσχετα με τον σκοπό του ταξιδιού τους. Επίσης να αναμένετε ότι θα υπάρξει γρήγορη επίλυση σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.

Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσετε σήμερα και θα φτάσουν σε εσάς από μακριά, θα είναι ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες και θα αφορούν μια γυναίκα.
Ίσως να δεχθείτε μια επίσκεψη ή να κάνετε μια συνάντηση, με κάποια άτομα που έχουν κάποια μπερδέματα στη ζωή τους.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα βρουν το θάρρος να διαχωρίσουν τη θέση τους ή και να απομακρυνθούν οριστικά, από ένα άτομο που τους είναι δυσάρεστο, ενοχλητικό ή γεμάτο αρνητισμό.
Θα γυρίσετε την πλάτη σας σε μια σχέση, σε μια υποχρέωση ή σε μια επαγγελματική συνεργασία. Πάντως το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα παρουσιαστεί μια νέα ευκαιρία ή μια ιδέα, για κάτι εντελώς καινούργιο και πολύ καλύτερο.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, δεν αποκλείεται να έχετε κάποια προβλήματα σήμερα στον εργασιακό σας τομέα. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν χρήματα, οικονομικά έγγραφα ή κάποιου είδους υλικές ευθύνες.
Σήμερα ενδέχεται να σας προκύψει μια διαφωνία ή προστριβή με μια υπηρεσία ή κάποια άτομα, με τα οποία θα πρέπει να χειριστείτε μια οικονομική διευθέτηση ή πληρωμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

αστρολογος προβλεψεις

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να αναμένετε να πάρετε χαρά από ένα δώρο που θα λάβετε, μια αναγνώριση, μια επιβράβευση ή ένα προνόμιο.
Η σημερινή μέρα θα σας φέρει επιτέλους μια πολυαναμενόμενη ανακούφιση, μετά από μια μακρά περίοδο με αρκετά προβλήματα και εντάσεις.

Όσοι είναι γεννημένοι υπό το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα κάνουν κάποιες επαφές με φιλικά τους άτομα ή συγγενείς αντρικού φύλου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει η αποκατάσταση κάποιων ψυχραμένων ή απομακρυσμένων σχέσεων, που θα ενέχει έναν άντρα. Η σχέση μεταξύ σας μπορεί να είναι προσωπική, επαγγελματική ή οικογενειακή, πάντως θα αφορά στενό δεσμό.

zwdia-fotia