αστρολογος προβλεψεις 18/10 Τρίτη

oneira-katigories

αστρολογος προβλεψεις 18/10 Τρίτη

Η μέρα σήμερα χαρακτηρίζεται ιδανική, για όλα όσα ενέχουν οικογενειακές υποθέσεις και αφορούν τις γυναίκες άνω των 35 χρόνων.

Για αρκετούς μάλιστα αυτή η Τρίτη θα αποτελέσει ένα μεταίχμιο, που θα αφορά τη μητέρα, τη γιαγιά, την πεθερά, την αδελφή σας ή κάποια άλλη γυναικεία φιγούρα του στενού οικογενειακού σας κύκλου.

 

Ενδέχεται να ανακύψει μια διαφωνία στο οικογενειακό ή το εργασιακό περιβάλλον σας, που θα αφορά περιουσιακά θέματα, εξοπλισμό ή υλικά. Θα είναι συνετό να είστε πολύ προσεκτικοί σε όσα θα πείτε, και να αγνοείτε τα σχόλια ή τις απόψεις των άλλων.
Είναι πιθανό να προκύψει ένα περίπλοκο ή αναπάντεχο ταξίδι, για άντρες που είναι γεννημένοι μετά το 1982. Θα μάθετε κάποιες ειδήσεις από μακριά, που θα αφορούν ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός άντρα.
Σήμερα μην πιέσετε τους φίλους σας να πάρουν σημαντικές αποφάσεις ή να δώσεις υποσχέσεις, που έχουν αξία μόνο για εσάς και καμία για εκείνους.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα χάσουν ευκαιρίες και ανοίγματα της τύχης.
Για αυτό θα ευθύνεται η τεμπελιά σας, η ανετοιμότητα ή η απάθειά σας. Όμως αυτή η στάση δεν θα σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν. Πρέπει να μάθετε να στηρίζεστε στον εαυτό σας.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, θα έχουν σήμερα την τάση να είναι πιο γενναιόδωροι με τα παιδιά τους.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, ετοιμαστείτε σήμερα για μια απόδραση!
Σας αναμένει μια δυναμική μέρα όσο αφορά επαφές και δεσμεύσεις, που θα σχετίζονται με επερχόμενα ταξίδια ή άτομα που διαμένουν μακριά σας.
Ενδέχεται να σας προκύψει μια δαπάνη, που θα αφορά ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρχει εκεί και ένα κέρδος ή μια επιτυχία.

Για όσους έχουν γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα επικρατεί μια ανησυχία για ένα άτομο του περιβάλλοντός σας. Αυτό θα προκύψει από συγκεκριμένη αιτία, ένα γεγονός ή σημαντικές ειδήσεις που θα μάθετε επί αυτού.
Να αναμένετε μια σημαντική συνάντηση ή ένα σημαντικό τηλεφώνημα.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, ίσως πρέπει να ασχοληθούν σήμερα με ένα θέμα του σπιτιού. Θα σας προβληματίσει η βλάβη ενός σημαντικού αντικειμένου, συσκευής ή εγκατάστασης.

zwdia-fotia

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα ανακύψουν διαφωνίες και συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, υπό την επήρεια άλλων ατόμων ή γεγονότων εκτός σπιτιού. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τηρήσετε.
Υπάρχει η πιθανότητα να λάβατε αναπάντεχα χρήματα ή κάποιες ειδήσεις.
Η μέρα θα είναι δυσμενής όσο αφορά τα εργασιακά σας, είτε για αλλαγές που επίκεινται στην εργασία ή την επιχείρησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia