αστρολογος προβλεψεις 20/07 Τετάρτη

zhozefina-uoll-zm-46

 

Τετάρτη 20 Ιουλίου σήμερα. Σε όποιο μέρος κι αν κάνετε διακοπές, μην ξεχάσετε να περάσετε από έναν Προφήτη Ηλία που υπάρχει σε κάθε ελληνικό ύψωμα. Είναι η απαραίτητη κίνηση κάθε καλοκαίρι!
Η σημερινή μέρα έρχεται με πολλές υποχρεώσεις για τους άντρες κυρίως, που θα σχετίζονται με ταξίδια, ή άτομα και εταιρίες σε άλλες περιοχές ή χώρες.
Δεν αποκλείεται να λάβετε μια πρόσκληση για ένα ταξίδι, που θα πρέπει να το σκεφθείτε ενδελεχώς σήμερα.

 

Η μέρα θα φέρει καινούργιες και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες, ειδικά σε σχέση με τους συνεργάτες, τους πελάτες ή τους συνεταίρους σας.
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά έγγραφα και συμβόλαια. Επίσης σήμερα αποφύγετε τις αντιδράσεις που θα προέλθουν από κάποιες μηχανορραφίες, παραπληροφορήσεις ή μοχθηρίες.

zwdia-66

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε ανησυχία για κάποια οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται να λάβετε κάποια δυσάρεστα νέα που θα αφορούν χρήματα ή οικονομικά έγγραφα.
Επίσης ενδέχεται να χρειαστεί να κινηθείτε άμεσα για να χειριστείτε κάποια ετεροχρονισμένη πληρωμή που ξεχάσατε ή παραλείψατε να κάνετε στο παρελθόν.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να περιμένετε εκπλήξεις. Όσο κι αν αρχικά μπορεί να μην σας φανούν όλες ευχάριστες, να είστε βέβαιοι ότι όλες έχουν έναν ιδιαίτερο σκοπό για τη ζωή σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μην αντιδράσετε συναισθηματικά και μην πάρετε τίποτα με αρνητική έννοια.
Επίσης σήμερα θα προκύψουν κάποια γεγονότα ή ειδήσεις που θα αφορούν άτομα που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή τους μέρα θα φέρει μια ποικιλία γεγονότων που θα έχουν να κάνουν με τη φύση. Η μέρα αυτή πάντως δεν ενδείκνυται για να κάνετε σημαντικές δεσμεύσεις ή νέα ξεκινήματα.
Καλό θα είναι να φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές σας με άτομα γεννημένα στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα ίσως να έχετε οικονομικά προβλήματα ή να σας προκύψουν χρηματικές αναποδιές.
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν κληθείτε να χειριστείτε χρήματα, για διαπραγματεύσεις που πρέπει να δώσετε ή να λάβετε χρήματα.

tarw-zwdia