αστρολογος προβλεψεις 2/07 Σάββατο

 

Επιτέλους Σάββατο σήμερα, και διανύουμε ήδη την δεύτερη μέρα του Ιούλη.
Η μέρα σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ευοίωνη για τα οικονομικά και τα υλιστικά σας θέματα. Να αναμένετε ότι θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις επί αυτών, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να βρείτε και λύσεις σε προβλήματα που αφορούν τα οικονομικά σας.

 

Παράλληλα θα είναι καλό για όλους να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή, γιατί ενεδρεύουν κίνδυνοι για απόπειρα απάτης, εκμετάλλευσης ή και δολοπλοκίας μέσα στην οικογενειακή σας επιχείρησης. Η απόπειρα διαφαίνεται ότι θα γίνει από μια γυναίκα άνω των 35 ετών.
Ίσως προκύψει μια προστριβή που θα αφορά ένα παιδί ή ένα εγγόνι σας, και θα αφορά μια σημαντική απόφαση ή μια αλλαγή που πρόκειται να γίνει στη ζωή του.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα να αναμένετε μια γεμάτη μέρα από συναντήσεις και επαφές, ειδικά με άτομα που μένουν μακριά σας. Μάλιστα ένα σημαντικό γεγονός ή συζήτηση θα έχει υλικό αποτέλεσμα, και θα ενέχει έναν άντρα άνω των 35 ετών.
Καλό θα είναι σήμερα να ρίξετε την προσοχή σας σε μια κόρη ή εγγονή σας.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ίσως μάθετε ακόμη και μέσω τηλεφώνου για ένα πρόβλημα υγείας που αφορά άτομο του κοινωνικού σας περιβάλλοντος.
Είναι επίσης πιθανό να προκύψει σήμερα ένα πρόβλημα ή μια δέσμευση, που θα αφορά το σπίτι σας ως οίκημα ή κάποιο άλλο περιουσιακό σας ακίνητο.
Οι ανήκοντες σε αυτά τα τρία ζώδια, ξέρετε ότι αυτό το σαββατοκύριακο θα πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Για τον λόγο αυτό, θα κληθείτε να σκεφτείτε μια νέα ευκαιρία ή πρόταση ή κάτι ανάλογο σε θέμα τύχης, που σας έχει προταθεί.

zwdia - love

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα η μέρα θα σας φέρει εξαιρετική επιτυχία σε οικονομικό επίπεδο, στον εργασιακό σας χώρο ή στην επιχείρησή σας. Θα λάβετε κάποια χρήματα ή θα οριστικοποιήσετε κάποιες συμφωνίες που ενέχουν οικονομικά έγγραφα.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα σας θα είναι «δίκοπο μαχαίρι»: εξαιρετικά ευοίωνη ή εξαιρετικά δυσάρεστη. Όποιο κι αν είναι όμως το αντικείμενο επί του θέματος, το αποτέλεσμά του είναι συνέπεια παλαιότερων κινήσεων και αποφάσεών σας.
Παράλληλα σήμερα θα μάθετε κάποιες ενδιαφέρουσες ειδήσεις, που θα αφορούν τα γεγονότα στη ζωή ενός άντρα του στενού σας περιβάλλοντος.

zwdia shmera