αστρολογος προβλεψεις 2/12 Παρασκευή

αστρολογος προβλεψεις 2/12 Παρασκευή

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να επισκεφθείτε κάποια υπηρεσία στην οποία θα κάνετε συνδιαλλαγές και συζητήσεις για οικονομικά θέματα.
Θα μάθετε και θα κάνετε σκέψεις για κάποια σημαντικά γεγονότα, που έχουν προκύψει στη ζωή ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον.

Τα αγόρια αλλά και οι νεαροί άντρες μέχρι 35 ετών να περιμένουν εκπλήξεις για σήμερα. Οι γυναίκες άνω των 35 χρόνων, σήμερα θα βρίσκονται σε αναμονή για την εξέλιξη κάποιων συγκεκριμένων γεγονότων.

 

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα μάθετε σήμερα κάποιες ειδήσεις από μακριά μέσω μιας γυναίκας ή που θα αφορούν μια γυναίκα. Να αναμένετε τηλεφωνήματα και επαφές ή την υποδοχή επισκεπτών από άλλη πόλη ή και χώρα.
Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις σήμερα, εξαιτίας ασύδοτων ή εγωκεντρικών πράξεων ενός ατόμου.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ενδέχεται να βιώσετε κάποιο άγχος ή και πανικό, για ένα οικονομικό θέμα που θα ενέχει έγγραφα, τράπεζα, εφορία ή κάτι ανάλογο.
Θα υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα αλλά αναγκαία και σημαντικά έξοδα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια προβλήματα στους κόλπους της οικογένειας, που θα αφορούν χρήματα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχουν γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα έχουν μια ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη μέρα. Τα γεγονότα που θα ανακύψουν, ενδέχεται να αφορούν τη σχέση σας με έναν άντρα.
Θα υπάρξει μια νέα ευκαιρία ή ένα άνοιγμα της τύχης, για κάποιο θέμα ή μια συγκυρία.
Σήμερα θα αναβάλετε ένα σχέδιο ή μια συνάντησή σας, όμως θα πραγματοποιήσετε μια άλλη. Κάπου θα τεθεί θέμα προτεραιοτήτων και συνθηκών…

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να αναμένουν αρκετή δουλειά για σήμερα, σημαντικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις αλλά και προτάσεις. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια επαφή με μια νομική ή δικαστική αρχή.
Θα μάθετε τα προβλήματα στη ζωή ενός ατόμου, για το οποίο όμως θα σκέφτεστε ότι του «αξίζει τιμωρία» για πρότερες πράξεις του. Παράλληλα σήμερα θα χρειαστεί να φροντίσετε για ένα πρόβλημα – υγείας ή ερωτικό – στη ζωή μιας νεαρής γυναίκας. Εκείνη θα συζητήσει μαζί σας όσα την προβληματίζουν κι εσείς θα ζητήσετε την άδειά της για να την βοηθήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768