αστρολογος προβλεψεις 22/07 Παρασκευή

zwdio-astrologia-planitis-erwta

 

Παρασκευή 22 Ιουλίου σήμερα, μια ανάσα απέχουμε μόνο από το Σαββατοκύριακο της ξεκούρασης που είναι απαραίτητη για όλους.
Η μέρα δεν είναι η ιδανική, αν έχετε να χειριστείτε προβλήματα ή εκκρεμότητες που αφορούν ακίνητα. Θα είναι καλύτερα να το αναβάλετε για την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Ενδέχεται να προκύψει ένα πρόβλημα σήμερα, που δεν θα μπορέσετε να το επιλύσετε μόνοι. Απευθυνθείτε στα κατάλληλα άτομα.
Η μέρα θα απαιτήσει να εργαστείτε εντατικά στο σπίτι, και θα ασχοληθείτε με κάτι σημαντικό ή θα αποδεχθείτε μια σημαντική δέσμευση.
Ευχάριστα νέα ή εύνοια της τύχης αναμένεται επίσης σήμερα, που θα αφορά ένα παιδί και ένα θέμα του που το προσμένετε εδώ και πολύ καιρό.

tarw-zwdia

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να αναμένουν σήμερα μια πιθανή σύγκρουση.
Οι άντρες Λέοντες και Τοξότες έχουν πολλές ελπίδες για επιτυχίες. Αξιοποιήστε την κάθε ευκαιρία και την κάθε πρόταση που θα σας γίνει σήμερα, μην επιλέξετε την απραξία!
Κάποια νέα από μακριά θα λάβετε σήμερα, είτε να χρειαστεί να κάνετε εσείς ένα μικρό ταξίδι.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα σας σήμερα θα είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη. Θα έχετε πολλές επικοινωνίες και πολλές επαφές – προσωπικές και επαγγελματικές – με άτομα από μακριά.
Ειδικά για τις γυναίκες Ταύρους και Παρθένους, αυτή θα είναι μια μέρα αγάπης. Θα βιώσετε πολύ όμορφες εμπειρίες με αγαπημένα σας άτομα αλλά και συγγενείς.
Οι Καρκίνοι ενδέχεται σήμερα να παραστούν σε μια συνάθροιση, συγκέντρωση ή επίσκεψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τα βασικά σας ημερήσια σχέδια. Θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σας, από μια είδηση ή μια πρόταση που θα δεχθείτε.
Οι άντρες Υδροχόοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σήμερα μια αποτυχία, ή την απώλεια κάποιου περιουσιακού στοιχείου ή προσωπικών πληροφοριών.
Οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι να αναμένουν μια νέα γνωριμία, μια συνάντηση με φίλους ή μια κοινωνική επαφή.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα τους σήμερα θα είναι κάπως περίπλοκη και ευαίσθητη. Θα είναι καλό να ξεκουραστείτε λίγο.
Οι γυναίκες Σκορπιοί και Ιχθύες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα απρόσμενο δίλημμα.
Ωστόσο θα πάρουν χαρά με αφορμή κάποια χρήματα ή ειδήσεις που θα αφορούν χρήματα.

zwdia-66