αστρολογος προβλεψεις 22/09 Πέμπτη

ζωδια-094

αστρολογος προβλεψεις 22/09 Πέμπτη

Η σημερινή μέρα σε γενικές γραμμές θα είναι αίσια για να κάνετε αγορές, αλλά και για συζητήσεις που θα αφορούν την επίλυση προβλήματα ή δυσκολίες σε θέματα ακινήτων με γυναίκες.

Σήμερα θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε μια παρεξήγηση ή μια διαφωνία σας, με ένα άτομο του φιλικού ή του συγγενικού σας κύκλου.

 

Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με άντρες.
Κυρίως όμως σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για απάτες ή εκμεταλλεύσεις, μέσω συναισθημάτων όπως η κατανόηση, η αγάπη και η καλοσύνη.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να αναμένουν για σήμερα αρκετά σημαντικές ειδήσεις, γεγονότα, συναντήσεις ή μετακινήσεις που θα σχετίζονται με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Μια σημαντική είδηση ή ένα γεγονός, θα αφορά έναν συγγενή σας που θα ανήκει στο ζώδιο των διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.
Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε σήμερα ένα ταξίδι για οικογενειακούς λόγους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα λυπηθούν ή θα αναστατωθούν ξαφνικά για ένα γεγονός, που θα αφορά ένα άτομο του φιλικού τους κύκλου.
Σήμερα κάποιος θα σας προσβάλλει έντονα, αλλά θα γίνει χωρίς πρόθεση. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το αποτέλεσμα κάποιων έντονων, ανεξέλεγκτων συναισθημάτων που θα ενέχουν θυμό ή εκνευρισμό.

Για όσους έχουν γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε την επιθυμία και το χρόνο να μιλήσετε με πολλούς ανθρώπους.
Να αναμένετε να εισπράξετε ένα μικρό χρηματικό ποσό, είτε να ξοδέψετε κάποια χρήματα για την προσωπική σας ευχαρίστηση.
Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα, χρήσιμη και κατά κάποιο τρόπο σημαντική επαφή ή συνάντηση, με άτομα που θα ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

zwdia-fotia

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα θα φέρει συναισθηματικά προβλήματα, διαφωνίες και συγκρούσεις.
Τα γεγονότα που θα εκτυλιχθούν σήμερα δεν αναμένεται να σας εκπλήξουν ιδιαίτερα, εξαιτίας των πρόσφατων εντάσεων ή την έλλειψη ευθείας και ειλικρινούς επικοινωνίας με αγαπημένα σας άτομα.
Πάντως αν και σε γενικές γραμμές η μέρα δεν θα σας εκπλήξει, σας επιφυλάσσει κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66