αστρολογος προβλεψεις 23/07 Σάββατο

Rising.

 

Σάββατο 23 Ιουλίου σήμερα, η πρώτη από τις δύο μέρες χαλάρωσης αυτής της εβδομάδας. Ωστόσο σήμερα δεν αναμένονται οικονομικές επιτυχίες.
Ίσως φτάσουν σε εσάς κάποιες δυσχερείς ειδήσεις από μακριά, είτε θα χρειαστεί να κάνετε ένα δυσάρεστο ταξίδι. Θα κληθείτε να αναβάλετε ή να ακυρώσετε μια συνάντηση ή μια προγραμματισμένη επίσκεψη. Δεν αποκλείεται να δεχθείτε κάποιους επισκέπτες στο σπίτι σας, για να μοιραστούν μαζί σας κάποια νέα ή να σας ζητήσουν βοήθεια.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, αυτό το Σάββατο ενδέχεται να τους λυπήσει ή να τους απογοητεύσει για διάφορες λόγους.
Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή σας διάθεση θα εξαρτηθεί κυρίως από εσάς του ίδιους, ασχέτως των γεγονότων που θα προκύψουν.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα έχουν κάποιες ειδήσεις ή συναντήσεις που θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή κοπέλα.
Οι άντρες Κριοί, Λέοντες και Τοξότες να αναμένουν εκπλήξεις για σήμερα. Και για ό,τι είναι έκπληξη, μπορείτε μόνο να περιμένετε υπομονετικά…

zwdia-66

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ενδέχεται να ευνοηθούν με ένα δώρο, ένα επιπλέον έσοδο ή κάτι άλλο υλικής ή οικονομικής φύσεως. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για να επιλύσετε θέματα ακινήτων, για να αλλαγές στο σπίτι ή αλλού.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια θα πρέπει να αναβάλουν για λίγο μια σημαντική συζήτηση ή την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας με έναν άντρα, που θα είναι αποφασιστική για την προσωπική ή την επαγγελματική τους ζωή. Ωστόσο μπορούν να αναμένουν χαρά και ικανοποίηση από άντρες που θα ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα πρέπει να δώσουν χρόνο στα γεγονότα που προέκυψαν μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να τα συνειδητοποιήσουν, να τα μελετήσουν και να τα αξιολογήσουν πριν αρχίσει η επόμενη εβδομάδα. Επειδή αυτή η μέρα δεν θα σφύζει από δραστηριότητα, θα είναι καλό για εσάς να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν πολλές υποχρεώσεις σήμερα. Έχετε δώσει κάποια υπόσχεση ή βρίσκεστε στην πορεία να κάνετε κάτι για την οικογένειά σας ή κάποια άλλα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, να αναμένουν σήμερα συναντήσεις, συναθροίσεις ή επαφές. Θα λάβετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες και θα συζητήστε θέματα και σχέδια που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, καλούνται σήμερα να παραμείνουν ψύχραιμοι προς μια ευαίσθητη ή συγκρουσιακή σχέση με κάποια άτομα του συγγενικού ή του εργασιακού τους περιβάλλοντος. Μην βιαστείτε να αντιδράσετε προς ανθρώπους που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.
Για τις γυναίκες, αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα με έντονη την ανάγκη για αλλαγές, ενώ θα πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα αφορά την μελλοντική σας επίσκεψη σε ένα ίδρυμα ή μια κοινότητα.
Για τους άντρες, θα είναι μια δύσκολη μέρα όσο αφορά την επίλυση κάποιων προσωπικών, οικογενειακών ή επαγγελματικών προβλημάτων. Μην προσπαθήσετε να το παρακάνετε, μείνετε μόνο σε όσα ανταποκρίνονται στις δυνατότητές σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia