αστρολογος προβλεψεις 25/11 Παρασκευή

imerisies-provlepseis-zodia-deytera-26-5

αστρολογος προβλεψεις 25/11 Παρασκευή

Η τελευταία εργάσιμη μέρα αυτής της εβδομάδας φέρνει μαζί της πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, ειδικά για τους νεαρούς άντρες. Σήμερα θα δείτε όμως ότι θα καταφέρετε να εκπληρώσετε και να ολοκληρώσετε όσα σχέδια και εκκρεμότητες σχετίζονται με το περιβάλλον του σπιτιού σας.

Πολλοί άντρες θα ταξιδέψουν ή θα περάσουν πολλή ώρα εκτός σπιτιού, σε συναντήσεις με άτομα από άλλη πόλη ή χώρα. Δεν αποκλείεται να λάβετε σήμερα κάποιο δέμα, επιστολή ή άλλο σπουδαίο έγγραφο που θα περιέχει σημαντικές πληροφορίες.

 

Οι γυναίκες θα συζητήσουν διεξοδικά και θα επιλύσουν κάποια οικονομικά τους θέματα, που σχετίζονται με έξοδα για ένα παιδί τους.
Σήμερα θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες που έχετε για την ερωτική σας ζωή, άσχετα με το αν θα καταλήξουν θετικά ή θα αναδείξουν προβλήματα και επιπλοκές.

zodia-taro-45

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα ενδέχεται να ταξιδέψουν ή να έχουν επαφές με φίλους από διάφορες περιοχές. Η μέρα είναι ιδανική για να συναντήσετε επισκέπτες από άλλες περιοχές, είτε για να ταξιδέψετε εσείς ως επισκέπτες.
Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με άτομα ή οργανισμούς, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.
Οι ερωτικές σχέσεις θα είναι εξαιρετικά εύθραυστες σήμερα, ειδικά αν κάπου υπάρχουν απιστίες, υποκρισία ή ανειλικρίνεια.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα είναι πιθανές κάθε είδους εκπλήξεις. Το πιο πιθανό όμως είναι να συνδέονται με κάποια ιδρύματα, εταιρίες, τράπεζες ή το δικό σας εργασιακό πόστο.
Οι γυναίκες μέχρι 35 ετών να αναμένουν για σήμερα νέες ευκαιρίες ή κάτι καινούργιο που θα μπει στη ζωή τους.
Δεν αποκλείεται να μάθετε κάποιες ειδήσεις για ένα άτομο που ανήκει σε κάποιο από τα προαναφερθέντα τρία ζώδια.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική. Ίσως να δείτε κάποια περίεργα όνειρα που θα εμπεριέχουν άτομα που δεν ζουν πια, είτε να έχετε κάποιες εκκρεμούσες υποχρεώσεις με περιουσιακά θέματα, έγγραφα και δεσμεύσεις.
Κάποιοι από εσάς θα σκεφτείτε σοβαρά ή θα κάνετε και συγκεκριμένες κινήσεις, για να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι.
Απρόβλεπτες επαφές ή παράξενα γεγονότα μπορεί να σας προκύψουν, που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα είναι εξαιρετικά νευρικοί, ευερέθιστοι και ανυπόμονοι. Θα έχουν εξαιρετικά μεγάλες απαιτήσεις από τα άτομα ή τις καταστάσεις που υπάρχουν γύρω τους.
Να έχετε υπόψιν σας ότι αυτές οι συμπεριφορές σας, μόνο εσάς φέρνουν σε δύσκολη θέση.
Σήμερα ενδέχεται να νιώθετε προδομένοι ή εξαπατημένοι από ένα άτομο που αγαπάτε, είτε θα εμπλακείτε σε ένα ανάλογο δράμα στη ζωή φίλων ή συγγενών σας.
Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα γίνουν αρκετά περίπλοκες, αν κάποιο από τα άτομα στο περιβάλλον του σπιτιού ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia