αστρολογος προβλεψεις 26/07 Τετάρτη

diakopes-zwdia

αστρολογος προβλεψεις 26/07 Τετάρτη

Την Τετάρτη η προσοχή σας θα είναι επικεντρωμένη σε κάποιο γεγονός που θα σχετίζεται με ένα παιδί ή με νεαρά άτομα Σήμερα, οι γυναίκες θα πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή σε υποχρεώσεις που σχετίζονται με έναν άντρα (πιθανώς από την οικογένεια).

Τη μέρα αυτή η σχέση σας με τους συγγενείς σας θα είναι σημαντική για συναισθηματική παρηγοριά. Σήμερα είναι πιθανό να χάσετε ή να ξεχάσετε κάτι, αλλά γρήγορα θα το βρείτε ή θα το ανακτήσετε.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, οι εκπλήξεις θα αλλάξουν τα περισσότερα από τα σχέδιά σας για σήμερα. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Εάν σκέφτεστε πάρα πολύ ή αν ενεργείτε συναισθηματικά, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν με έναν απροσδόκητο τρόπο.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα επιστρέψετε στο παρελθόν σας για κάποιο λόγο ή περίσταση. Μπορεί να συναντήσετε άτομα που δεν έχετε δει εδώ και πάρα πολύ καιρό ή να λάβετε κάποια νέα γι’ αυτά. Μπορεί να σας αναστατώσουν πάλι κάποια παλιά συναισθηματικά προβλήματα ή να δημιουργήσουν εντάσεις στην προσωπική σας ζωή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε πράξεις ή υποσχέσεις που σχετίζονται με χρήματα. Να είστε προσεκτικοί εάν η εργασία σας συνδέεται με χρήματα. Οι άντρες θα ανησυχήσουν πολύ, εξαιτίας μιας σημαντικής είδησης ​​ή ενός τηλεφωνήματος που περιμένουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα είναι μια καλή μέρα για να επιλύσετε προβλήματα ή παρεξηγήσεις στις φιλικές ή ερωτικές σας σχέσεις. Με συμβιβασμούς και με χειρονομίες που δείχνουν προσοχή, θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά. Πολλά πράγματα έρχονται στο σπίτι σας τις επόμενες μέρες: επισκέπτες, ταξίδια, διάφορες αλλαγές και πολλά άλλα. Από εδώ και στο εξής θα είστε σε θέση να αρχίσετε να προετοιμάζεστε, προβαίνοντας σε μερικές βασικές ενέργειες.

zodia-zvdia-75