αστρολογος προβλεψεις 26/11 Σάββατο

astrologia-ioynios-2014

αστρολογος προβλεψεις 26/11 Σάββατο

Το Σαββατοκύριακο της ξεκούρασης έφτασε, και τα άστρα επιφυλάσσουν όμορφα πράγματα για όλους. Για τις νεαρές γυναίκες ειδικά, η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική γιατί πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις.

Η ερωτική σας ζωή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς δεν αποκλείεται να περάσετε την αποψινή νύχτα μακριά από το σπίτι σας. Δεν έχει σημασία αν θα είστε με το ταίρι σας, με φίλους, είτε αν άλλες συγκυρίες θα έχουν αυτή την κατάληξη, το βέβαιο είναι ότι θα το απολαύσετε.

 

Επιτυχία αναμένεται για όσους δουλεύουν σήμερα. Θα δείτε να σας προκύπτουν καινούργιοι πελάτες, περισσότερες πωλήσεις και πολλές νέες ευκαιρίες.
Η μέρα είναι ιδανική για ταξίδια, ειδικά αν μπορείτε να συνδυάσετε διασκέδαση και δουλειά.

zodia-taro-45

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα μάθουν ειδήσεις που θα αφορούν προβλήματα στη ζωή ενός ατόμου του στενού τους κύκλου. Αυτά μπορεί να είναι προσωπικά, επαγγελματικά, είτε προβλήματα υγείας.
Η μέρα είναι ιδανική για να επιλύσετε προβλήματα ή να επιφέρετε την αρμονία σε κάποιες σχέσεις που έχουν διαταραχτεί λίγο.
Να αναμένετε σημαντικές ειδήσεις ή ένα γεγονός, που θα σχετίζεται με ένα άτομο του φιλικού ή του οικογενειακού σας κύκλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, ίσως να πικραθείτε λίγο σήμερα εξαιτίας πράξεων ή συζητήσεων με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή και χώρα.
Αν έχετε προγραμματίσει να ταξιδέψετε σήμερα, ίσως να σας προκύψουν αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τα άτομα που θα είναι μαζί σας ή με τα άτομα που πρόκειται να συναντήσετε στον προορισμό σας.
Θα μάθετε για έναν επικείμενο γάμο ή αρραβώνα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα καταφέρετε να επιλύσετε τα προβλήματα και τους μπελάδες σας! Οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας και θα σας επιφέρουν επιτυχία και εξέλιξη.
Προτεραιότητα θα δώσετε στην οικογένεια αντί για τη δουλειά σας σήμερα, για λόγους που θα είναι διαφορετικοί για τον καθένα ατομικά.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να αναμένουν να λάβουν κάποια χρήματα που έχουν καθυστερήσει, είτε ένα έγγραφο που θα αποτελεί τη βάση για να βελτιωθούν τα εισοδήματά σας.
Σήμερα ενδέχεται να σας προκύψουν ευκαιρίες για πρόσθετη εργασία, ώστε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Δεν αποκλείεται αυτό να ενέχει και μια διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων ή δανείων.
Η μέρα σήμερα δεν ενδείκνυται για να επιλύσετε προβλήματα μέσα στο σπίτι σας ή για το σπίτι. Αν προκύψουν τώρα κάποια τέτοια θέματα, να έχετε υπόψιν σας ότι η επίλυσή τους δεν θα είναι σύντομη και σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι και ανέφικτη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera