αστρολογος προβλεψεις 28/11 Δευτέρα

zwdia-astrologia

αστρολογος προβλεψεις 28/11 Δευτέρα

Η καινούργια εβδομάδα θα αρχίσει με μια έξαρση ενέργειας για όλους. Θα έχετε πολλές νέες ιδέες, νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν ή κάποια καλύτερη θέση στην υφιστάμενη εργασία σας.

Μια συμβουλή προς όλους, είναι να είστε σήμερα ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα άτομα που ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς και της γης, καθώς η επικοινωνία σας με αυτά θα είναι περίπλοκη και προβληματική.

 

Σήμερα θα έχετε αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις. Η μέρα είναι ιδανική για να χειριστείτε και να προοδεύσετε τις πιο σημαντικές οικονομικές σας υποθέσεις.
Αν έχετε κάποια υποχρέωση που αφορά την υπογραφή ή τη νομιμοποίηση κάποιων εγγράφων, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τους όρους και τις δεσμεύσεις σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα ίσως χρειαστεί να προσφέρετε τη συναισθηματική στήριξή σας ή φροντίδα για λόγους υγείας σε ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.
Ίσως να συναντήσουν κάποια δυσκολία οι σχέσεις σας με τις γυναίκες, είτε ανήκουν στο φιλικό και επαγγελματικό σας κύκλο, είτε στην οικογένειά σας.
Ενδέχεται να λάβετε κάποια χρήματα ή να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία με ένα άτομο που γνωρίζετε από το παρελθόν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, ίσως να έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι για σήμερα στο οποίο θα ανακύπτουν εύκολα διαφωνίες.
Σε γενικές γραμμές θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και ευερέθιστοι.
Δεν αποκλείεται να σας λυπήσει βαθιά ένα αγόρι ή ένας νεαρός άντρας, που από ανοησία ή έλλειψη εμπειρίας θα χάσει την ευκαιρία για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή του.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα ενδέχεται να κάνετε μια αγορά για το σπίτι σας ή να ανακαινίσετε μέρος της επίπλωσης ή του εξοπλισμού σας.
Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να αυξήσετε το εισόδημά σας από την εργασία σας.
Είναι πιθανό να λάβετε ένα δώρο, ή ευχάριστες ειδήσεις που θα αφορούν ένα άτομο που διαμένει μακριά από εσάς.

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα απογοητευθούν ή θα έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες όσο αφορά τα χρήματα.
Θα παραστείτε σε μια συζήτηση ή σε ένα γεγονός, που θα σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο που δεν ζει μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις