αστρολογος προβλεψεις 29/04 Σάββατο

nea-selini-karkinos-zwdia-27-6

αστρολογος προβλεψεις 29/04 Σάββατο

Το Σάββατο μην ανησυχήσετε για την επίλυση προβλημάτων σχετικών με το νοικοκυριό ή για επισκευές. Ό,τι μπορείτε ας το αναβάλετε για κάποια πιο ευνοϊκή στιγμή. Διαφορετικές περιστάσεις μπορεί να μετατρέψουν τις προσπάθειές σας σε αναποτελεσματικές ή να δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα.

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ευνοϊκή για εργασία ή επιχειρήσεις, αν πρόκειται να εργαστείτε σήμερα. Σήμερα μπορεί να ανησυχήσετε για μια απόφαση, μια πράξη ένα ή γεγονός, σχετικά με μια γυναίκα άνω των 35 ετών. Αυτή θα είναι καλή μέρα για ένα ταξίδι, για πεζοπορία και ψυχαγωγία.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα κάνετε κάποια συγκεκριμένα σχέδια για την επόμενη εβδομάδα ή για το κοντινό μέλλον. Αποφύγετε τις αμφισβητήσεις και τις συγκρούσεις με άτομα που πρόκειται να συναντήσετε σήμερα. Βιώστε αυτές τις διαμάχες και τις διαφωνίες μόνο στο μυαλό σας. Σήμερα μπορεί να έχετε σημαντικές συναντήσεις και επαφές με άτομα από κοντά ή μακριά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα μπορεί να εμπλακείτε σε κάποια δράση ή γεγονός σχετικό με ένα αγόρι ή νεαρό άνδρα που δεν ζείτε μαζί (συγγενής, φίλος, γείτονας κτλ.). Μια πιθανή ελαφριά ασθένεια θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας σήμερα, θα απαιτήσει να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας. Στους άνδρες κάτω των 35 ετών, μπορεί να προκύψουν κάποια επιπλέον ή απροσδόκητα χρήματα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου η μέρα προμηνύει νέες επαφές, μια γνωριμία με έναν άνδρα άνω των 35 ετών, είτε τη συμμετοχή του στη ζωή σας με κάποιο τρόπο (οικογενειακή συγκέντρωση, σεμινάριο κτλ). Η μέρα θα είναι οικονομικά επωφελής για τις νέες γυναίκες. Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια και έχουν κόρες ή εγγονές θα κάνουν κάτι συγκεκριμένο για αυτές. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με ξένους. Ψάξτε για κάποιο είδος εξασφάλισης αν δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς.

zwdia shmera

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για ρομαντικά ραντεβού, αλληλογραφία, ανταλλαγή μηνυμάτων και άλλα. Παρά ταύτα, να είστε προσεκτικοί όσο αφορά το ποιος είναι ειλικρινής μαζί σας και μην δεχτείτε κανενός είδους πληροφορίες ή υποδείξεις για την αλήθεια. Η σημερινή μέρα θα σας ευχαριστήσει με εμπειρίες στον ερωτικό τομέα, ενώ είναι επίσης πιθανό να έχετε ερωτικές απογοητεύσεις. Όπως και να έχει, θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας με φίλους, σε συναντήσεις ή άλλου είδους επικοινωνία μαζί τους (διαδίκτυο, ανταλλαγή μηνυμάτων, τηλεφωνικές συνομιλίες κτλ).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia