αστρολογος προβλεψεις 29/11 Τρίτη

mikri-epanastasi

αστρολογος προβλεψεις 29/11 Τρίτη

Αυτή η Τρίτη θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη μέρα, ειδικά για τα κορίτσια και τις νεαρές γυναίκες. Με το γούστο και την πρακτικότητά τους θα καταφέρουν να πετύχουν πολλά, ενώ θα αξιοποιήσουν και τις ευκαιρίες που θα τους προκύψουν.

Ενδέχεται να φτάσουν σε εσάς κάποιες ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες, που θα αφορούν την εκπαίδευσή σας, την καριέρα ή την επιχείρησή σας.
Σκεφτείτε σοβαρά σήμερα κάποια συνάντηση, επίσκεψη ή συνομιλία σας, που έπεται για τις επόμενες μέρες.
Η μέρα είναι ιδανική για να αγοράσετε δώρα, ρούχα ή άλλα πράγματα, για τα παιδιά ή τα εγγόνια σας.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχουν μια ιδιάζουσα μέρα. Μπορείτε να φτάσετε σε σημαντικές και εύκολες επιτυχίες, αλλά παράλληλα ίσως να γίνετε στόχος δολοπλοκιών, απάτης ή εκμετάλλευσης από κάποιο άτομο.
Στη διάρκεια της μέρας θα ανακύψουν προβλήματα που θα σχετίζονται με χρήματα, είτε κάποια επιπλέον έξοδα που όμως δεν θα σας εκπλήξουν.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε πολλή δουλειά. Θα προκύψουν κάποιες νέες συγκυρίες, σχέδια και υποχρεώσεις, που θα αφορούν το σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο.
Δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, που θα αφορούν μια νέα ευκαιρία για εργασία ή προαγωγή σας στην υφιστάμενη εργασία σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η συμβουλή είναι να μην κάνετε μεγάλα σχέδια για σήμερα. Να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις δράσεις και τις συναναστροφές σας με άτομα που έχουν δύστροπο χαρακτήρα.
Δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια δυσάρεστα νέα για ένα άτομο που γνωρίζετε.
Αν αναμένετε να λάβετε κάποια χρήματα από μια γυναίκα ή να διευθετήσετε ένα οικονομικό θέμα μαζί σας, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες για σήμερα.

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα σας εκπλήξουν σήμερα οι πράξεις ή επιθέσεις που θα δεχθείτε από φιλικά σας άτομα. Το πιο πιθανό είναι να σας κατηγορήσουν άδικα, για κάτι που δεν είπατε ή δεν κάνατε.
Θα παραστείτε σε μια γιορτή ή συνάντηση, που θα αφορά ένα άτομο του οικογενειακού ή του φιλικού σας κύκλου. Αν ζείτε μακριά από το εν λόγω άτομο, βρείτε χρόνο να του κάνετε ένα τηλεφώνημα ή να του στείλετε ένα μήνυμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768