αστρολογος προβλεψεις 30/01 Δευτέρα

αστρολογος προβλεψεις 30/01 Δευτέρα

Η εβδομάδα θα ανοίξει με εξαιρετικές προοπτικές για όλους. Αυτή η Δευτέρα θα έχει ενδιαφέρουσες εξελίξεις στις σχέσεις – ειδικά του φιλικού σας κύκλου.

Σήμερα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, με πολλά νέα πρόσωπα. Για τους περισσότερους θα προκύψει και μια έκπληξη, που θα έρθει μέσω ενός τηλεφωνήματος ή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος.

 

Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα χαρούν σήμερα από κάποια χρήματα που θα φτάσουν στα χέρια τους. Δεν θα είναι μεγάλο ποσό, ωστόσο θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη.
Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσετε από κοντά ή από μακριά, θα αφορούν ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Αν κάποιο τέτοιο άτομο ταξιδεύει σήμερα, καλό θα είναι να παρακολουθείτε τη διαδρομή του.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ιδιόρρυθμη θα είν

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα προβλέπεται ιδιόρρυθμη. Αυτό που πρέπει να κάνετε κυρίως, είναι να προσέξετε την υγεία σας.
Θα γίνετε αποδέκτες εκπλήξεων κάθε είδους, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε για ένα ατύχημα. Επίσης σήμερα θα μάθετε για μια εγκυμοσύνη.
Δεν θα λείψει η εύνοια της τύχης ή κάποια ευκαιρία σε μια δεδομένη συγκυρία ή συζήτηση, που θα είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον σας.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, ενδέχεται σήμερα να έχετε προβλήματα με κάποια συγγενικά άτομα. Η μέρα θα είναι λίγο δυσχερής και φορτισμένη συναισθηματικά, από κάποια ανεξήγητα γεγονότα που θα προκύψουν στον οικογενειακό σας κύκλο.
Να θυμάστε ότι είναι καλύτερα να ολοκληρώνετε ένα πράγμα, παρά να ξεκινάτε πολλά ταυτόχρονα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, να αναμένετε σήμερα χρήματα ή κάποιες λογιστικές πληροφορίες για μελλοντικές πληρωμές, εισοδήματα και δαπάνες.
Η μέρα θα σας φέρει περισσότερες επιτυχίες από όσες περιμένετε. Θα γνωρίσετε καινούργιους και χρήσιμους ανθρώπους, ενώ είναι ιδανική στιγμή για να φλερτάρετε, να κλείσετε ραντεβού και να έχετε συναντήσεις.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχουν επαφές ή συναντήσεις με άτομα του φιλικού και του οικογενειακού τους κύκλου.
Καλό θα ήταν να μην αποστασιοποιηθείτε σήμερα από τους υπόλοιπους.
Δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε μια γιορτή, που θα αφορά ένα άτομο του φιλικού ή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia