αστρολογος προβλεψεις 30/04 Κυριακή

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

αστρολογος προβλεψεις 30/04 Κυριακή

Η τελευταία μέρα του Απριλίου μπορεί να σας φέρει διαφορετικά συναισθήματα σχετικά με ταξίδια. Είναι μια καλή μέρα για να επισκεφτείτε ιστορικούς τόπους, αξιοθέατα και μέρη για ξεκούραση. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών δεν θα είναι σε θέση να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους και τις επιδιώξεις τους για τη σημερινή μέρα, αλλά για κάποια πράγματα είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε τι θα συμβεί.

Θα σκεφτείτε για χρήματα ή για οικονομικά έγγραφα που θα περιμένετε την ερχόμενη εβδομάδα. Πιθανόν να υπάρξουν κάποια προβλήματα στο νοικοκυριό σας ή προβλήματα σχετικά με τεχνικά ζητήματα στο σπίτι σας ή στο περιβάλλον εργασίας σας (αν εργάζεστε σήμερα).

 

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε τουλάχιστον ένα από τα προβλήματά σας, να βελτιώσετε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Πιθανόν να υπάρξει κάποια ένταση σχετικά με ένα παιδί ή ένα εγγόνι, με καπρίτσια ή ιδιοτροπίες από μέρους του κτλ. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις, διότι μπορεί εύκολα να χάσετε τον έλεγχό τους και να οδηγηθείτε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Είναι πιθανό σήμερα να έχετε κάποια προσωπική γιορτή σχετιζόμενη με κάποιο παιδί (γενέθλια, αποφοίτηση, επιτυχημένη παράσταση κτλ).

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω η μέρα θα είναι ευνοϊκή για εργασία ή για κάποια δημιουργική εξέλιξη για τα κορίτσια και τις νεαρές γυναίκες. Σήμερα μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη, σχετική με τις πράξεις σας και τις προσδοκίες σας που σχετίζονται με χρήματα. Οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, αλλά μην πιέσετε τη μοίρα σας. Θα έχετε μια καλή μέρα για εργασία, επιχειρήσεις και για την ανάπτυξη των επαγγελματικών ή επιχειρηματικών σας ιδεών.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορείτε να επιτύχετε δυναμικά, να καταλάβετε μια θέση σε ένα σημαντικό πεδίο της ζωής. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις. Σήμερα να περιμένετε κάποιο ευχάριστο γεγονός, που θα σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα. Οι άνδρες των τριών αυτών ζωδίων κάτω από την ηλικία των 35 ετών, θα έχουν αφορμές για να χαρούν ή να ικανοποιηθούν. Μην σπαταλήσετε μια τόσο ευοίωνη μέρα.

Η προσοχή όσων γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα είναι κυρίως στραμμένη σε άτομα που τελευταία σας δημιουργούν προβλήματα. Τα προβλήματα αυτά μπορεί να σχετίζονται με κάποιου είδους αντιπαράθεση για κάποια συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά τα άτομα αυτά έχουν δώσει δείγματα μη φιλικής συμπεριφοράς προς εσάς. Η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για να συγκεντρωθείτε και να δράσετε για ζητήματα που σας απασχολούν. Θα είναι μια καλή μέρα για περιποίηση, διαλογισμό, επίσκεψη σε κάποιο σπα και άλλα. Ενδεχομένως να υπάρξει κάποια επίσκεψη στο σπίτι σας που δεν θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768