αστρολογος προβλεψεις 30/11 Τετάρτη

imerisies-provlepseis-zwdia-paraskeyi-23-5

αστρολογος προβλεψεις 30/11 Τετάρτη

Για τη σημερινή μέρα προβλέπεται ότι τα αγόρια και οι νεαροί άντρες θα περάσουν πολύ χρόνο με φίλους τους, συμφοιτητές ή συνεργάτες, με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αθλήματα ή άλλες δραστηριότητες.

Πολλοί θα χαροποιηθούν ιδιαίτερα σήμερα, από κάποιες πληροφορίες ή ειδήσεις που θα λάβουν και θα αφορούν την είσπραξη χρημάτων τις αμέσως επόμενες ημέρες.

 

Για τους άντρες άνω των 35 ετών, τα άστρα συμβουλεύουν να είναι ιδιαίτερα παρατηρητικοί με τα γεγονότα της σημερινής μέρας, καθώς θα καθορίσουν τις μελλοντικές δράσεις και αποφάσεις τους. Οι γυναίκες άνω των 35 χρόνων θα έχουν μια παραγωγική μέρα με αρκετές επιτυχίες, με αρκετές νέες και ευχάριστες ευκαιρίες.

zodia-taro-45

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να αναμένουν για σήμερα κάποιες διαφωνίες και συγκρούσεις στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Ωστόσο θα λήξουν σύντομα αναίμακτα, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορούν την αναζήτηση νέων ευκαιριών για επαγγελματικές ή οικιακές αλλαγές στην οικογένεια.
Η μέρα σήμερα είναι εξαιρετικά αίσια για συναντήσεις και επαφές, ειδικά όσες εμπλέκουν άτομα από διάφορες γενιές.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα περάσετε μεγάλο μέρος της ημέρας με το χειρισμό διαφόρων προβλημάτων μέσα στο σπίτι και τους κόλπους της οικογένειας. Η διάθεσή σας σε γενικές γραμμές θα διέπεται από θλίψη και μελαγχολία, αν και αυτό θα είναι προσωρινό.
Κάποιοι από εσάς θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις πράξεις ενός ατόμου, που θα αποτελέσουν προσπάθεια απόκρυψης μιας εγκυμοσύνης, μοχθηρών δράσεων ενός παιδιού ή εναντίον ενός παιδιού ή άλλα συναφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ενδέχεται να σας προκύψουν κάποια προβλήματα σήμερα που θα έχουν κάποια σχέση με χρήματα. Δεν αποκλείεται να αφορούν και μια σχετική απώλεια. Καλό είναι να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σήμερα για ό,τι αφορά χρήματα!
Θα έχετε μια συνάντηση, που δεν μπορεί να αναβληθεί για άλλη μέρα.

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, οι προσδοκίες σας θα τύχουν επιτυχίας και καρποφορίας. Δεν αποκλείεται να προκύψει μια ευκαιρία ή μια γνωριμία, που στο μέλλον θα αποδειχθεί εξαιρετικά ευοίωνη για τη ζωή σας.
Σήμερα ίσως παρουσιαστούν κάποια προβλήματα μέρα στο σπίτι, είτε μια αδεξιότητά σας σε σχέση με σημαντικό εξοπλισμό ή περιουσιακά θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67