αστρολογος προβλεψεις 3/07 Κυριακή

 

Κυριακή 3 Ιουλίου σήμερα, μέρα μισής χαλάρωσης καθώς υπάρχει και η έγνοια της προετοιμασίας για τη νέα επερχόμενη εβδομάδα, με όλες τις υποχρεώσεις της.
Σήμερα θα έχετε συναντήσεις, γεγονότα αλλά και συζητήσεις, που θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Δεν αποκλείεται όλο αυτό να προκύψει με τη μορφή μιας πρόσκλησης που θα λάβετε, και θα αφορά αυτό το άτομο.

 

Ωστόσο οι νεαροί άντρες θα είναι καλό σήμερα να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή με τις πληροφορίες που θα λάβουν ή τις εισηγήσεις που θα τους γίνουν. Δεν αποκλείεται να υποθάλπουν κάποια απάτη ή εκμετάλλευση.
Η σημερινή μέρα ενδέχεται να σας φέρει μια απρόσμενη έκπληξη και τύχη, που θα βοηθήσει στην προώθηση των σχεδίων και των ιδεών σας. Κάτι θετικό θα φτάσει επίσης, από ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα θεωρήσετε πολύ σημαντικό να περάσετε τη σημερινή μέρα με την οικογένειά σας ή να φέρετε τα άτομα του οικογενειακού σας κύκλου κοντά σας. Ακόμη κι αν διαμένετε αρκετά μακριά, βρείτε κάποιο τρόπο να συνυπάρξετε έστω και για λίγες ώρες.
Έντονη θα είναι και η ενέργεια που θα λάβετε σήμερα από τα πολύ αγαπημένα σας άτομα. Προσέξτε μόνο για τη μορφή αυτής της ενέργειας, να έχει ή να την μετατρέψετε σε αρμονία και γαλήνη.

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα σήμερα θα φέρει απρόσμενες ή εχθρικές ειδήσεις, αλλαγές ή καταστάσεις.
Ίσως νιώσετε σύγχυση, εκνευρισμό ή πόνο από κάτι ή κάποιον.

zwdia - love

Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, δεν αποκλείεται να κληθείτε να χειριστείτε κάποιες προστριβές οικονομικής φύσεως. Στο περιβάλλον σας σήμερα θα βρεθούν κυρίως παιδιά ή νεαρά άτομα.
Αποφύγετε να πάρετε σήμερα αποφάσεις ή να προβείτε σε κινήσεις που θα αφορούν χρήματα.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με μια γυναίκα που θα ταξιδεύει μαζί σας ή μένει μακριά σας.
Όσο αφορά τις γυναίκες εκπροσώπους αυτών των τριών ζωδίων, αν ταξιδεύετε σήμερα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές και πολύ οργανωμένες.

zwdia shmera