αστρολογος προβλεψεις 31/07 Δευτέρα

astrologia-aprilios-2014

αστρολογος προβλεψεις 31/07 Δευτέρα

Τη Δευτέρα μόλις και μετά βίας μπορείτε να αναμένετε κάποιους είδους οικονομική επιτυχία. Κάποιοι από εσάς θα εκπλαγείτε από δυσάρεστα νέα που θα έρθουν από άλλη τοποθεσία ή θα κάνετε κάποιο ταξίδι που δεν θα είναι ευχάριστο για εσάς.

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να ακυρώσετε ή να επαναπρογραμματίσετε κάποιο ραντεβού. Πιθανόν να έχετε καλεσμένους στο σπίτι σας ή κάποια επίσκεψη, για να μοιραστείτε κάποια νέα ή μια έκκληση για βοήθεια.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη μπορεί να χρειαστεί να παραμείνετε ήρεμοι σε ευαίσθητες ή συγκρουσιακές σχέσεις με συγγενείς ή συναδέλφους σας. Μην βιαστείτε να αντιδράσετε. Για τις γυναίκες, η μέρα θα είναι σημαντική με κάποια ανάγκη για αλλαγή. Θα είστε σε θέση να πάρετε μια σημαντική απόφαση, για μια επερχόμενη επίσκεψη σε κάποιον οργανισμό ή κάποιο δήμο. Θα είναι δύσκολο για τους άντρες σήμερα να επιλύσουν τα προσωπικά, οικογενειακά ή επαγγελματικά προβλήματά τους. Μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας! Κάντε μόνο αυτά που μπορούν να εξαρτηθούν από εσάς.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα θα είναι θλιβερή ή καταθλιπτική για διάφορους λόγους. Στην πραγματικότητα, σε μεγάλο βαθμό, η διάθεσή σας θα εξαρτηθεί από εσάς, ανεξάρτητα από ό,τι συμβαίνει τώρα. Για τις γυναίκες θα προκύψουν γεγονότα, νέα, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις σχετικές με κάποιο κορίτσι ή μια γυναίκα. Οι άντρες σήμερα μπορούν να περιμένουν εκπλήξεις κάθε είδους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα είστε σε θέση να ευχαριστηθείτε ένα κέρδος, μια νίκη ή κάποια άλλη υλική ή οικονομική επιτυχία. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για εσάς για να επιλύσετε τυχόν ιδιοκτησιακά ζητήματα, αλλαγές στο σπίτι σας και άλλα. Οι γυναίκες θα πρέπει να μιλήσουν ή να φτάσουν σε συμφωνία με κάποιον άντρα, που θα είναι σημαντικός για την προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή. Οι άντρες μπορούν να περιμένουν μια περίσταση για χαρά ή ικανοποίηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες εμπειρίες στον εργασιακό σας χώρο. Είναι πιθανό να επισκεφτείτε κάποιο κρατικό οργανισμό, μια τράπεζα, ένα δικαστήριο και τα λοιπά. Σήμερα για κάποιους από εσάς θα έρθει το σημείο της αλλαγής στη ζωή σας. Θα τελειώσετε κάτι, προκειμένου να δώσετε στον αυτό σας την ευκαιρία για κάτι νέο, κάποια καλύτερα πράγματα στη ζωή. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να προγραμματίσετε ή να οργανώσετε κάποιο επερχόμενο ταξίδι, ανεξάρτητα από τον σκοπό για τον οποίο θα γίνει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75