αστρολογος προβλεψεις 31/08 Πέμπτη

ζωδια-αστρολογος-α

αστρολογος προβλεψεις 31/08 Πέμπτη

Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για την πραγματοποίηση σημαντικών συμφωνιών και αγορών. Όσοι από εσάς ασχολείστε με οικονομικές δραστηριότητες θα έχετε καλές στιγμές. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για επαφές με ανθρώπους που εκπροσωπούν την εξουσία. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, καλό θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο για να προσευχηθείτε σύμφωνα με τη θρησκεία σας. Δώστε πράγματα που δεν χρειάζεστε πια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το σύμβολο της ημέρας είναι η Κουνταλίνι. Η σημερινή είναι μια ημέρα αφύπνισης της πρωτογενούς ενέργειας που ονομάζεται Κουνταλίνι. Αυτή είναι η ημέρα της Εκαντάσι (μια ημέρα πνευματικού και φυσικού καθαρισμού και φόρτισης). Θα είναι μια καλή μέρα για να σχεδιάσετε και να ξεκινήσετε σημαντικά πράγματα.

 

Σήμερα πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα προγραμματίσετε συναντήσεις και επισκέψεις για τις οποίες θα έχετε προσδοκίες επιτυχίας. Θα είναι μια δραστήρια μέρα για την επίλυση προβλημάτων ή την εναρμόνιση των προβληματικών σχέσεων. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για αγορές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας. Οι συγκρούσεις σήμερα θα είναι περιττές, καθώς αυτό για το οποίο αγωνίζεστε και επιμένετε θα γίνει ούτως ή άλλως, ήρθε η ώρα του. Σε οικονομικό επίπεδο, η μέρα απαιτεί περισσότερη προσοχή και σύνεση στις δαπάνες που θα κάνετε.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, μπορεί σήμερα να έχετε ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα ή μια χρήσιμη συνομιλία. Να περιμένετε μια πρόταση ή μια πρόσκληση που θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα ή δελεαστική για να την απορρίψετε. Μπορεί να φανείτε τυχεροί σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου δεν θα επιβαρυνθείτε σήμερα με περιττά έξοδα ή άσκοπες αγορές. Η μέρα συνεπάγεται μη ρεαλιστικές προσδοκίες ή υποσχέσεις που θα σχετίζονται με τα χρήματα. Σήμερα τα οικονομικά θέματα θα είναι επισφαλή και ασταθή. Τη σημερινή ημέρα είναι πιθανό να γίνουν συνομιλίες που θα σχετίζονται με χρήματα ή την παραλαβή χρημάτων, με οικονομικά έγγραφα και άλλα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα μπορεί να βιώσετε μια δυσάρεστη συνάντηση ή συζήτηση. Η μέρα σας θυμίζει μια δυσάρεστη περίσταση ή μια συνάντηση που σχετίζεται με μια σκληρή συζήτηση. Είναι πιθανό να συμβούν διάφορες περίπλοκες ή δυσάρεστες καταστάσεις στο περιβάλλον εργασίας σας. Σήμερα μπορεί να προκύψουν διαφωνίες σε σχέση με μια σημαντική αλλαγή, μια λύση για το μέλλον και τα λοιπά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75