αστρολογος προβλεψεις 3/12 Σάββατο

zwdia-shmera-erwtikes-201014

αστρολογος προβλεψεις 3/12 Σάββατο

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη ξεκινά σήμερα με ενδιαφέρον, σημαντικές συγκυρίες και δυναμισμό. Όλα αυτά θα επηρεάσουν ιδιαίτερα τα κορίτσια και τις νεαρές γυναίκες, στον εργασιακό και τον μαθησιακό τους τομέα.

Σήμερα θα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να αναλάβετε μια σημαντική δέσμευση, που θα σας απαλλάξει από μια μεγάλη ένταση.

 

Η μέρα είναι ιδανική για ρομαντικές εμπειρίες, αλλά πρέπει να τις αφήσετε να εμφανιστούν από μόνες τους. Μην πιέσετε τίποτα και μην θεωρήσετε τίποτα δεδομένο.
Ιδανικό είναι επίσης αυτό το Σάββατο για να κάνετε αγορές, επισκευές ή επιδιορθώσεις μέσα στο σπίτι, είτε βελτιώσεις στους χώρους σας.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα ζήσετε σήμερα μια ιδιαίτερη μέρα. Να αναμένετε να φτάσουν σε εσάς κάποιες σημαντικές πληροφορίες ή μια ιδιαίτερη πρόταση.
Η καλή τύχη σας χτυπά την πόρτα. Κάποιες ειδήσεις που θα μάθετε θα σας χαροποιήσουν, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να τις μοιραστείτε με άλλους.
Ίσως σήμερα να αναμένετε ένα σημαντικό γεγονός, μια συνάντηση ή μια συζήτηση με μία ή περισσότερες γυναίκες.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα σας απασχολήσει η υγεία ενός αγαπημένου σας ανθρώπου.
Κάποια προβλήματα που θα ανακύψουν στο περιβάλλον του σπιτιού, δεν θα επιλυθούν σήμερα. Ενδέχεται επίσης να σας απασχολήσει μια ανέφικτη ιδέα, είτε να αναμένετε κάτι που δεν θα προκύψει σήμερα.
Θα είναι συνετό για εσάς να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ανάλογες προσδοκίες σας που αφορούν χρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα συζητήσετε ή θα εμπλακείτε σε σχέδια που θα αφορούν την εκπαίδευση ή την εργασία ενός παιδιού σας ή ενός εγγονιού σας.
Μην παγιδευτείτε αυτό το Σάββατο στην επίλυση προβλημάτων στο περιβάλλον του σπιτιού ή της οικογένειάς σας, ειδικά αν αυτά έχουν προκύψει τις προηγούμενες μέρες. Θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά, χωρίς όμως να σημειώσετε επιτυχία.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων, σήμερα θα παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο ως πατεράδες.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί με ό,τι σχετίζεται με χρήματα. Μην τα αναμένετε και μην τα υποσχεθείτε!
Προσεκτικοί και επιφυλακτικοί να είστε επίσης με ό,τι αφορά πληρωμές και οικονομικά έγγραφα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera