αστρολογος προβλεψεις 4/07 Δευτέρα

Rising.

 

Η καινούργια εβδομάδα ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, όψη ιδιαίτερα ευοίωνη για όλα τα θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Η ανάγκη αυτής της φάσης θα είναι να δείξετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους πόσα πολλά σημαίνουν για εσάς.
Σήμερα να αναμένετε ευχάριστα νέα ή πληροφορίες που θα αφορούν θέματα οικονομικά ή ό,τι μπορεί να σχετίζεται με χρήματα. Είναι πιθανό να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό μέσα στο σπίτι σας.

 

 

Σε μια συνάντηση ή μια επίσκεψη που θα κάνετε, θα μάθετε για κάποια απρόβλεπτα προβλήματα στη ζωή ανθρώπων του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να μάθετε κάποιες ειδήσεις, από μια γυναίκα του συγγενικού σας κύκλου.
Νεότερα θα προκύψουν και για ένα σημαντικό μελλοντικό γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας από το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή μέρα θα σας φέρει τύχη. Όμως για τον καθένα ξεχωριστά, όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα εκμεταλλευτείτε αυτή την συγκυρία.
Η εύνοια της τύχης σας θα αφορά μια σημαντική απόφαση ή ένα τεράστιο βήμα που αποφασίζετε να κάνετε για μια δύσκολη για εσάς αλλαγή. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε αυτή τη θετική φάση, παίζοντας ένα μικρό οικονομικό ποσό σε κάποιο ανάλογο παιχνίδι. Δοκιμάστε το Ξυστό!
Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για νομικές ή δικαστικές υποθέσεις σας.

zwdia - love

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για όσους είναι γεννημένοι υπό το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα πρέπει να παραστείτε σε μια γιορτή ή ένα σημαντικό γεγονός που θα αφορά ένα παιδί. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για παιδί του φιλικού σας κύκλου, μιας οικογένειας στη γειτονιά σας ή την οικογένεια ενός συνεργάτη σας.
Δεν αποκλείεται να ακούσετε για μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.
Σήμερα ενδέχεται να έχετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση ή συζήτηση με ένα άτομο νεότερο από εσάς.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή μέρα αναμένετε να σας φέρει εκπλήξεις. Κατά πάσα πιθανότητα, σε αυτές θα εμπλέκονται άτομα σε υψηλότερες θέσεις από εσάς, ή συγγενικά πρόσωπα άνω των 35 ετών. Η έκπληξη που θα σας προκύψει, θα σας γεμίσει θετικά συναισθήματα συνοδευόμενα μάλιστα από την προσδοκία για κάτι πολύ ιδιαίτερο.
Η σημερινή μέρα είναι σημαντική για εσάς, ανάλογα με τα θέματα στα οποία εστιάζετε: επιλέγετε προβλήματα επί των οποίων δεν έχετε κανέναν έλεγχο, ή τις μικρές χαρές που αξίζουν να χαμογελάτε;

zwdia shmera

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα είναι σημαντικό για εσάς σήμερα να δουλέψετε περισσότερο ή να έρθετε σε επαφή με παιδιά ή νεαρά άτομα. Έτσι ίσως μπείτε στη διαδικασία να «φορτίσετε τις μπαταρίες σας», προκειμένου να ξεκινήσετε με αισιοδοξία και ελπίδα να πραγματώνετε κάποιο όνειρο ή σχέδιό σας.
Θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες, βοήθεια ή κάποιο άλλο πλεονέκτημα, από ένα άτομο που θα είναι γεννημένο στο ζώδιο του Υδροχόου, των Διδύμων ή του Ζυγού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia